Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy pasival nagyon jól kijöttök, megfog a kisugárzása, a humora, és a stílusa, de arca nem tetszik, akkor nincs esélye nálatok?
Valakit vagy kivanok, akarok, vagy nem. Utobbi esetben a vilag legszebb baratsaganal a budos eletben nem lesz tobb.
Arrol nem beszelsz, hogy egy erdekes, csunya arc is tetszhet valakinek. Na de tetszenie kell.
Arcra is tetszenie kell. Ez nem feltétlen egy esztétikai ideál, vagy a mindenkinek tetsző jóképűség, de kell benne valami vonzó, ami megfog, valami férfias, szexi vonás. Pl nekem a nagy orrok. Pedig esztétikailag a nőies vonásokat tartom szépnek. Szóval nincs általános recept, pont ahogy a 12-es írja.
De arc mellett nekem az alkat nagyon fontos. Itt is mindenkinek más jön be, nekem a vékonyabb, sportosabb, nem a mackós.
Ha külsőre nincs meg az a szint, ami fizikailag vonzóvá teszi, akkor ezzel a legjobb kisugárzással a legjobb, legviccesebb stb. barátom lesz.
De a kisugárzás fontos, hogy legyen bármiféle kapcsolat. Ha nincs meg, lehet akármilyen helyes, számomra üres marad, nem tudunk belsőleg kapcsolódni.
Tehát: jó test + vonzó arc = jó külső
Kérdésben szerepel + még figyelmesség stb: jó belső
Jó külső+jó belső=kapcsolat
Jó külső+érdektelen/nem jó belső=semmi
Nem jó külső+jó belső=barátság
Nem jó külső+érdektelen/nem jó belső=semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!