Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ráírjak-e a kiszemeltemre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírjak-e a kiszemeltemre a születésnapja alkalmából?

Figyelt kérdés

Nemrég tudtam meg, hogy nagyon tetszünk egymásnak viszont egyikünk se meri megtenni az első lépést (tudom, béna vagyok), de mind a kettőnknek megvan az oka rá amit nem részleteznék.

Eddig csak 1x beszéltem vele akkor is vagy 2 mondatot amikor először találkoztunk ami nem most volt azóta csak köszönő viszonyban vagyunk egymással.

Ma van a születésnapja, szerintetek nagyon gáz, ha így tulajdonképpen 'ismeretlenül' levélben felköszöntöm?

Előre is köszönöm a válaszaitokat.

21N

2020. szept. 6. 18:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Írjál nyugodtan. Hátha ezzel beindul a dolog :)
2020. szept. 6. 18:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
írj nyugodtan
2020. szept. 6. 18:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze,írj! Bár reméljük csak a kezdő lépés megy nehezen....
2020. szept. 6. 18:47
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Pff hát már ne. Este van. Meg ismeretlen vagy akkor tuti leesik neki hogy akarsz valamit. Akkor meg inkább csatolj egy fehérneműs képet is a köszöntéshez. Biztos értékelni fogja!
2020. szept. 6. 18:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy pasi aki tetszik ,de messze lakik tőlem. Nem tudom kezdeményezzek e egyáltalán. Szülinapja lesz novemberbe. Nem tudom írjak e neki?
2020. szept. 6. 20:08
 6/8 A kérdező kommentje:

#5, szerintem írj rá! Én szurkolok neked nagyon :)

Köszönöm az eddigi válaszokat, viszont kedves #4... azt inkább kihagyom :D és amint írtam, bejövünk egymásnak.

2020. szept. 6. 21:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindenképp. Tuti venni fogja a lapot.
2020. szept. 6. 21:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha bejössz neki, akkor mi a kérdés? Ha ennyire kellessz neki, akkor miért kérdezed? Ha bejössz neki, akkor nyilván nem zavarná. Honnan tudod ennyire, hogy bejössz neki? És akkor miért nem lépett senki? Ötös, ha te írsz valakire, azzal az a baj, hogyha csak elhiszed, hogy kellesz neki, akkor maximum megköszöni és jónapot, nem érdekli. Ha tényleg tetszel neki, az jó, viszont ha nem, ettől se fogsz 99%.
2020. szept. 6. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!