Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hét után már gyereket akar meg feleségül venne?? Nem tudom hova tenni miért mondja.
Figyelt kérdés
Sziasztok. A pasi akivel ismerkedem Svájcban dolgozik. Neten beszéltünk, majd 4 napra hazautazott és találkoztunk, vagyis együtt töltöttük mind a 4 napot. Már az első szex után mondogatta hogy feleségül venne, velem akar élni, sőt védekezni sem akart, lehet gyerek, puszilgatta a hasam hátha terhes lettem stb. Én baromira meglepődtem mert ez durva azért 2 hét ismeretség után és megszólalt bennem a vészharang. A 4 napot egyébként ő állta anyagilag nekem kb 20.000be került az üzemanyag mivel az én kocsimmal mentünk. Egyébként az autómat útközben valaki feltörte és a tartályba vizet öntött 127.000volt a javítási költség. Valószínűleg az exem volt aki követett. A javítási költség felét is kifizette. Ma hazament és azóta is keres így szeretlek úgy szeretlek. Velem akar majd élni stb. Szerintetek? Mi a véleményetek erről a helyzetről?2020. szept. 3. 16:49
11/15 anonim válasza:
100%, hogy mentálisan beteg, de mivel ezek után nem menekültél és szóbaállsz vele, te is az lehetsz. Sok boldogságot, csak soha, de soha ne szaporodjatok.
12/15 anonim válasza:
Szerintem nem százas a pali. Hogy mentálisan beteg, az ezer százalék.
13/15 anonim válasza:
Szerintem siman gondolhatja komolyan, de akkor is ijeszto, nyomaszto, nem normalis. Mintha hosszu evek vagyalmait radzuditana. Egyik veszely, hogy egy kepzelt ideal notol akar gyereket, nem is tudja, ki vagy konkretan. Mi van, ha kesobb elvarja, hogy olyan legyen minden, ahogy kepzelte.
14/15 anonim válasza:
Ez szép esti mese, ettől jól fogok aludni.
15/15 anonim válasza:
Még a hideg is kirázott az olvasása közben.. jesszus
🤤
Azt mondom menekülj, amíg még nem késő. Normális ember nem mond ilyeneket ilyen hamar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!