Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lany, akinel mar honapok ota probalkozom, csunyan lerazott, erdemes barmit is valaszolni ra?
szamomra kulonleges lanyrol van szo, aki sok ido (es nehany elutasitas) utan vegre felajanlotta, hogy talalkozzunk, majd a tali elott nehany nappal lemondta. raadasul nevetsegesnek tuno indokkal, hogy akkor jo otletnek tunt, meg hogy volt benne alkohol.
mondanom sem kell mennyire rosszul esett a dolog, ilyen megalazasban ritkan van reszem. eleg régóta beszelgetunk - ugyan irasban - igy sok mindent meg is tudtunk egymasrol, tehat mar nem csak egy feluletes, elhivlak egy randira viszony volt kozottunk. legalabbis azt hittem.
szoval a tobb honapos napi kontaktot annyival sikerult lezarni h nem fuzu hozzam erzelem, igy nem megy neki a tali. en meg itt allok ertetlenul, tele kerdessel, hiszen csak egy egyszeru randi lett volna ahol ket orat beszelgetunk, megiszunk valamit, aztan ha azutan mondana ezt, csalodottan, de megertem. nem felesegul kertem... nem ehhez szoktam hozza, nagyon bantja az egomat is ez az eset. hogy lehet igy megalazni a masikat? raadasul azok fenyeben, hogy szamara a kommunikacio nagyon fontos, meg az intelligens parok szakitas utan is fenntartjak a jo viszonyt, o meg ehhez képest egy 0. lepcson is igy nez ki?
rengeteg miert kerdes van bennem, amik nem hagynak nyugodni, amiket feltennek neki, de nem akarom meg jobban megalazni magam.
Azért csinálta, mert csak egy profil vagy neki a sok közül. Gyakran annyi történik, hogy azért írkál mert unatkozik vagy kell az önbizalmának egy kis erősítés, miután őt utasították el/szakított.
Sz*r, de sajnos általánosságban ilyenek a 21. századi emberi kapcsolatok.
Nem, nem erdemes.
De tobbszori elutasitas utan megis mi a fenet vartal? A nem az nem, ha erolteted es "beadja a derekat", az mar reg rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!