Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Legkínosabb Tinderes randidon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legkínosabb Tinderes randidon mi történt?

Figyelt kérdés
Nekem tegnap volt, egy nálam 3 évvel fiatabb fiúval találkoztam. Chaten nagyon adta a menőt, azon sem lepődtem volna meg, ha már a randihelyszínre érve azonnal lesmárol. Ehhez képest csak beszélgettünk, végig éreztem, hogy nagyon szimpi vagyok neki, de végén csak egy arcrapuszit kaptam. Mindenki indult a kocsijához, negyed óra múlva írt, hogy legyek már egy megadott parkolóban, mert nálam hagyott valamit. Vadul elkezdtem keresgélni a táskámban, hogy vajon mit, nem találtam semmit és nem is rémlett, hogy bármit is adott volna, amit elraktam. Odaértem a parkolóba, kiszálltam, indultam felé, mondani akartam, hogy miről is van pontosan szó, mit hagyott nálam. Erre ő rohant nagyon gyorsan hozzám és látszólag a semmiből lesmárolt. Majd szabadkozni kezdett, hogy valójában semmi sem maradt nálam, csak egész úton azon gondolkozott, hogy miért nem csókolt meg és rájött, hogy nem akar úgy hazamenni, hogy nem smároltunk.

2020. aug. 29. 12:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
"azon sem lepődtem volna meg, ha már a randihelyszínre érve azonnal lesmárol" -> Tehát lényegében erre vágytál, hiszen ennek tudatában mentél el a randira? Ha igen, akkor mi a probléma?
2020. aug. 29. 12:55
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Külföldön történt (Indonézia), amikor ott éltem, hogy egy 20 körüli irtó csinos lánnyal akivel matcheltem elég sokat chateltünk, és úgy festett nagyon rám van gerjedve, szóval megbeszéltük a talit, odautaztam hozzá, és kiderült hogy igazából nem tud angolul csak fordítóval chatelt. Azt hittem csak töri a nyelvet, de igazából semmi, egy szót sem. Szóval translattel dumáltunk, ami elég kínos volt, szóval ittunk elég sokat, feljött a hotelba, kinyaltam és dugtunk, nem is keveset. Valamiért utána irtóra zavarban volt és nem akart ott aludni, gondoltam valami családi ügy, de elég kínos volt hogy csak igy lelép. Utólag mondta el, hogy szűz volt, vérzett picit, és ettől ijedt meg. A mai napig nem tudom miért csinálta az egészet.
2020. aug. 29. 12:55
 3/12 anonim ***** válasza:
96%
Mi ezen a kínos? Ha bejön neked a srác, akkor örülj a fejednek. Ha nem jön be, esetleg akkor lehet mondani, hogy kínos volt.
2020. aug. 29. 12:56
 4/12 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ez a sztori romantikus. :D
2020. aug. 29. 13:03
 5/12 A kérdező kommentje:
Azon, hogy neten adta a belevaló, vagány srácot, élőben 24 éves létére úgy viselkedett, mint egy 13 éves szűz kisfiú. Felmentem utána hozzá, de az ágyban sem volt egetrengető.
2020. aug. 29. 13:09
 6/12 anonim ***** válasza:
93%

És kit érdekel?

Azért adta a vagány srácot, mert azt hiszi, ezt kell tennie, hogy kelljen bárkinek is. Most komolyan azért gyalázod, mert első randin félénk?

Az ágyban lehet egetrengető, a legtöbb ember elsőre nem az, mert még nem ismer, és általában feszeng is valamennyire.

Az én párom is előadta a neten, hogy vagány, közben szűz volt, ráadásul visszahúzódó természetű, az első pár szex kifejezetten bénára sikeredett, orgazmusra esélyem sem volt. Viszont vártam türelmesen, kb. 1 hónapot kellett, és azóta is nagyon jó vele minden, úgy ellátja a bajomat, ahogy a tapasztalt, nagyszájú überkan exem sem tudta.

Immáron 7 éve ő a párom. Ha ilyen gyalázkodó, felszínes hozzáállásom lenne, akkor egy egészséges, boldog kapcsolattól zártam volna el saját magam.

Nem azt mondom, hogy biztosan ez a helyzet veled és a sráccal is, de ha nem ismered meg, hanem helyette a neten vihorászol, akkor sose tudod meg.

2020. aug. 29. 13:16
 7/12 anonim ***** válasza:
90%
Volt egy srác, aki velem egykorú, néhány nap chat után összefutottunk, akkor 28 évesek voltunk. Fotós vállalkozó, egész jól eldumáltunk. Majd felajánlotta, hogy aktfotókat csinálna rólam, ilyen igényeseket. Köszönettel, de visszautasítottam. Aztán ecsetelte, hogy pedig utána milyen jót szeretkezhetnénk.. Aztán kiderült, hogy amúgy házas 😀
2020. aug. 29. 13:16
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem kapcsolatot keresek Tinderen.
2020. aug. 29. 13:33
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogy adta a mentőt?
2020. aug. 29. 13:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Menőt*
2020. aug. 29. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!