Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, iden hany uj randitok/talakozotok volt? Ezekbol hany uj szex lett? Lett beloluk tobb (pl 1-2 honapos kapcsolat)?
2 pasi, ebből az egyikkel rendszeres alkalmi szex. Kapcsolatot nem szeretnék.
42n
Tavaly év végén szakítottam, ev elején regisztráltam társkeresőre. Nem Tinder.
Sajnos túl sok első randi lett, egyik rosszabb, mint a másik. Mindegy, hogy egy órát, egy hetet, vagy egy hónapot beszélgettünk előtte. A többség élőben otromba és nyomulós, vagy teljesen másképp néz ki, vagy bevallja, hogy nős, esetleg be se vallja, csak lebukik. Úgy kb a felével ez volt az oka, hogy abbahagytam az ismerkedést.
Olyan 20 randin lehetek túl összesen, de nem tudom, nem számoltam. Volt, hogy egy héten kettő-három pasival randiztam, volt, hogy hónapokig senkivel.
2 férfival jutottunk tovább, cirka 2 hónap után vettünk búcsút, szerencsére mindketten úgy éreztük, hogy nem egymást keressük.
Talán most lesz végre valami, de nem akarom elkiabálni. Szeptember elején találkoztam valakivel, munkával kapcsolatban. Ő hívott randira, azóta találkozgatunk heti egy-két alkalommal. Kezdem megkedvelni, és úgy tűnik, hogy kölcsönös.
Szex senkivel nem volt. Nekem érzelmek és bizalom nélkül nem megy.
23 N
20/n
Szeptember: 4 randi(1-3), két srác
Nem volt szex
1 randi, februárban.
Sok szex lett belőle.
Majdnem 9 honapja tart.
20L
Pont január 1-én lett vége egy 1 éves élettársi kapcsolatomnak. Úgy éreztem, vége a világnak, nekem mindenképp kell egy tartós kapcsolat, így hát csak azt kerestem, lazát egyáltalán nem. Még egy 3 hetes workshopot is elvégeztem a tavaszi karantén alatt pont azért, hogy ne fogjak ki még egy "ugyanolyat", mint aki év elején szakított velem. Nyáron találtam is egy új pasit, de hát ugyanolyan volt, és 3 hónap után lelépett! :/ Azóta is próbálkozom ismét, de nagyon igyekszem megválogatni a jelölteket, főleg mivel ezek után már a szüleim sem bíznak senkiben, tehát nekik sem mutathatom be egyből, ha lesz új, ez így egyre jobb lesz, de tényleg... Amúgy az lehet, hogy most valakivel megint alakul valami, de még korai erről nyilatkozni.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!