Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy srác azzal dicsekszik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác azzal dicsekszik, hogy mekkora bika, ennyi meg annyi nő, meg ilyet meg olyat tud az mennyire lehet valós? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2020. aug. 28. 10:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Legalább egy kicsit szerintem minden pasi lódít. Főleg a méret terén. :D
2020. aug. 28. 11:39
 12/21 A kérdező kommentje:
11es. Ez szerintem minden téren lódít, minden második mondata, hogy ő miket és milyen jól tud 😃
2020. aug. 28. 11:41
 13/21 anonim ***** válasza:
76%
Akkor is red flag, ha 25 alatti, csak akkor még van remény arra, hogy kinövi. :D
2020. aug. 28. 11:43
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Aki sokat hangoztatja, az már több mint gyanús
2020. aug. 28. 11:44
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Sőt!
2020. aug. 28. 12:09
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire sem valós XD két pasival voltam együtt úgy h nagyon arcoskodtak h ők milyen királyak a szexben. Nah mondom legyen, nézzük meg. Nem részletezném XD de inkább volt kiabrandito, mint fergeteges.
2020. aug. 28. 12:46
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Én kb 25 nővel voltam és akkor dicsekedtem vele még, amikor ezt fontosnak tartottam. Azóta rájöttem, hogy nem a szex a legfontosabb és a legjobb dolog a világon, nem ez a legnagyobb elérhető eredmény. Rájöttem, hogy a sok nővel való szex szinte semmit nem adott és nem lettem több tőle. Mióta ezeket felfogtam, azóta nem dicsekszem. Illetve számokat már egyáltalán nem említek, de nyilván ha nőkre terelődik a téma, akkor azért előveszem a tapasztalataimat a beszélgetésben, mert valamennyire kiismertem a csajokat. Szóval ez abszolút mentalitás kérdése. Akik dicsekszenek, simán lehet, hogy igazat mondanak, mert ez fontos dolog az életükben és nagy teljesítményként tekintenek rá.

26/F

2020. aug. 28. 13:49
 18/21 anonim ***** válasza:
Kompenzalni probal valami defektjet, ha igy arcoskodott aztan egybol visszakozott. Ha ferfi lenne, akkor kapott volna az alkalmon, de beijedt. Lehet, h meleg, felenk, impotens, szuz, gyorstuzelo akarmi. De aki igy bizonygat ott valami nagyon nem koser.
2020. aug. 28. 16:48
 19/21 anonim ***** válasza:

Csak egy filmben láttam egy ilyet: 4 csaja volt, de amikor erről beszélt, mindig 5-öt mutatott.

Nem gondolnám, hogy fontos, jelentős ember lenne.

2020. aug. 28. 18:24
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Általában ezek muzsikálnak a leggyengébben:DDD
2020. aug. 28. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!