Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác azzal dicsekszik, hogy mekkora bika, ennyi meg annyi nő, meg ilyet meg olyat tud az mennyire lehet valós? Tapasztalatok?
Én kb 25 nővel voltam és akkor dicsekedtem vele még, amikor ezt fontosnak tartottam. Azóta rájöttem, hogy nem a szex a legfontosabb és a legjobb dolog a világon, nem ez a legnagyobb elérhető eredmény. Rájöttem, hogy a sok nővel való szex szinte semmit nem adott és nem lettem több tőle. Mióta ezeket felfogtam, azóta nem dicsekszem. Illetve számokat már egyáltalán nem említek, de nyilván ha nőkre terelődik a téma, akkor azért előveszem a tapasztalataimat a beszélgetésben, mert valamennyire kiismertem a csajokat. Szóval ez abszolút mentalitás kérdése. Akik dicsekszenek, simán lehet, hogy igazat mondanak, mert ez fontos dolog az életükben és nagy teljesítményként tekintenek rá.
26/F
Csak egy filmben láttam egy ilyet: 4 csaja volt, de amikor erről beszélt, mindig 5-öt mutatott.
Nem gondolnám, hogy fontos, jelentős ember lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!