Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért beszél egy nő más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért beszél egy nő más személyről mondjuk pl egyes szám harmadik személyben mikor vele randizok nem mással?

Figyelt kérdés

Jelent ez valamit? Szóba került a szex téma és beszéltünk egy dologról ezeket írta

-Akit majd sors neked szán

-Biztos lesz valaki

Közben meg velem randizik,de miért randizunk ha majd valakivel próbáljam ki?

2020. aug. 17. 08:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

10/

Csak kicsit fura,nem sokszor találkoztam még ilyen szöveggel,de hallottam már róla.

2020. aug. 17. 09:19
 12/14 anonim ***** válasza:

Vagy csak simán az adott dologban nem partner. Én mondjuk kerek perec közlöm, ha az adott vágyat velem biztos nem éli majd ki.

De az is egy opció, hogy erre próbált utalni.

2020. aug. 17. 10:14
 13/14 A kérdező kommentje:

12/

Ezt értem,de a szex témát se én hoztam fel 🙂

2020. aug. 17. 10:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Célozgat hogy reméli ő lesz az (játék [ilyenkor te is mondj valamit, hogy most van valami csaj, akivel alakulgat. Asszem xy-nak hívják {csaj neve}]).

Vagy le akar koptatni (ami valószínűtlen)

2020. aug. 18. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!