Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenél olyan pasival aki már annyira alkoholista hogy napközben remeg az ital hiánya miatt?
F/29
11 éve alkoholista
Soha!!!
Ebből csak a baj van. Elissza a fizetését (már ha dolgozik ), nem emlékszik mit tesz,mond. Pia szaga van. Nem lehet vele megjelenni sehol. Cikibe hoz mert nem bírja ki pia nélkül. Stb.... És akkor még nem egy agresszív alkeszről beszélünk.
31N
"Akármit ihatok, bármennyit ázhatok, nekem nem árt meg a rum" énekelte Szilágyi János 40 évvel ezelőtt. Lehet meg kellene fogadnod a dal egy sorát: "Lehet, a végén még én se bírom, holnaptól kezdve, csak Traubit iszom!"
De te legalább választottad a függőségedet, sokaknak csak adtak egyet a körülmények, pl. ha egy idő után a depressziód miatt nem tudsz aludni és muszáj altatókat szedned. Te legalább kiléphetsz a függőségedből bármikor, de én...
Így fogsz járni egy rászeg ámokfutásod közben:
Alkohol elvonókúrára jelentkezni és elmenni! Erős elhatározás, hogy VÉGIG FOGOD CSINÁLNI!!! Addiktológus szakorvos is hozzásegíthet a Tartós Sikerhez...
(Magyar Máltai Szeretetszolgálaton keretein belül, Névtelen Alkoholisták - ha még léteznek.)
Ui: alkohol helyett szerintem mustot próbálj meg kóstolni első körben leszoktató adagokkal kezdve... (erjesztett szőlőlének hívják, ha jók a visszaemlékezéseim. Apukám súlyos alkoholista volt nagyon sokáig, mára úgy-ahogy leszokott.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!