Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy adhatnám óvatosan a 60 éves kollégám tudtára, hogy tetszik nekem? Én 30 éves nő vagyok és egy osztályon dolgozunk a kórházban.
30 éves nő vagyok és van egy 60 éves elvált kollégám, aki hónapok óta nagyon tetszik. Amúgy nagyon fiatalos, nem néz ki 60-nak, de egy iraton láttam véletlenül a születési dátumát és tudom, hogy annyi.
Mind a ketten egy kórházban dolgozunk, ugyanazon az osztályon, ezért semmi jelét nem mutatom, hogy tetszik, sőt még magázom is. Amúgy egy nagyon rendes és tisztességes ember, nem hiszem, hogy megfordult volna a fejében, hogy bejön nekem. Ez egy kényes szituáció, nyilván ha kitudódna, nagy lenne a meglepetés, vagy jól ki is röhögnének a kollégák a korkülönbség miatt, ezért valami diszkrét és óvatos megoldás kellene, hogy kiderítsem, ő mit gondol erről.
Te vagy egy kis nővér , ő meg egy milliomos orvos? Így akarsz pénzhez jutni? 😂
Kizárt hogy egy fiatal nő egy idős ember farkával akar játszani ami már fel sem áll segéd gyógyszerek nélkül.
Jol eltűnt a kérdező!
Legalabb elmondta volna h mi tetszik neki benne!
Amugy meg ki lehet a csavot probalni h hogy muzsikal...utana majd eldönti h mi legyen.
Hagyjatok már, lehet hogy ez a pasi is örökifjú, mint ez az 53 éves influenzer aki kb. 20-nak néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!