Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy adhatnám óvatosan a 60...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy adhatnám óvatosan a 60 éves kollégám tudtára, hogy tetszik nekem? Én 30 éves nő vagyok és egy osztályon dolgozunk a kórházban.

Figyelt kérdés

30 éves nő vagyok és van egy 60 éves elvált kollégám, aki hónapok óta nagyon tetszik. Amúgy nagyon fiatalos, nem néz ki 60-nak, de egy iraton láttam véletlenül a születési dátumát és tudom, hogy annyi.

Mind a ketten egy kórházban dolgozunk, ugyanazon az osztályon, ezért semmi jelét nem mutatom, hogy tetszik, sőt még magázom is. Amúgy egy nagyon rendes és tisztességes ember, nem hiszem, hogy megfordult volna a fejében, hogy bejön nekem. Ez egy kényes szituáció, nyilván ha kitudódna, nagy lenne a meglepetés, vagy jól ki is röhögnének a kollégák a korkülönbség miatt, ezért valami diszkrét és óvatos megoldás kellene, hogy kiderítsem, ő mit gondol erről.

2020. aug. 14. 21:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%

Te vagy egy kis nővér , ő meg egy milliomos orvos? Így akarsz pénzhez jutni? 😂

Kizárt hogy egy fiatal nő egy idős ember farkával akar játszani ami már fel sem áll segéd gyógyszerek nélkül.

2020. aug. 15. 06:48
 12/18 anonim ***** válasza:
62%
En egy ilyen part ismertem az életben, több mint harmic év korkülönbséggel. A hapsi természetesen átlagon felüli keresettel több ügyvédi irodája van, Cadillac jeepje. Ettől fog szerelembe esni a fiatal nő meg a luxus élettől, nem a pasastól, a többi csak duma.
2020. aug. 15. 09:39
 13/18 anonim ***** válasza:
63%
Ha most nem is néz ki annyi évesnek, amennyi, hidd el, pár év és ez változni fog. Férfiak is baromi rondan meg tudnak öregedni, csak később, mint a nők. De egy 60-as férfi itthon az egy ruttyant nagypapi.
2020. aug. 15. 10:13
 14/18 anonim ***** válasza:

Jol eltűnt a kérdező!

Legalabb elmondta volna h mi tetszik neki benne!

Amugy meg ki lehet a csavot probalni h hogy muzsikal...utana majd eldönti h mi legyen.

2020. aug. 15. 11:37
 15/18 anonim ***** válasza:
Vannak bajok...
2020. aug. 15. 13:42
 16/18 anonim ***** válasza:

Hagyjatok már, lehet hogy ez a pasi is örökifjú, mint ez az 53 éves influenzer aki kb. 20-nak néz ki.

[link]

2020. aug. 15. 15:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Az #5-ös megmondta!
2020. nov. 7. 19:13
 18/18 A kérdező kommentje:
Visszatértem elmondani a fejleményeket. Amúgy nem a pénze vonzott, tényleg nagyon kedveltem. Hosszas tépelődés után úgy döntöttem, hogy nem kezdek ezzel a helyzettel semmit, mert annyira féltem, hogy elutasít, vagy hogy kitudódik. Azóta eljöttem arról a munkahelyről, vetettem még rá két szép pillantást, ő pedig vissza. Látszott, hogy sajnálja, hogy elmegyek, de ennyi. (Amúgy ez nem Mo.-on volt, hanem külföldön).
2021. jún. 16. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!