Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyek azok a környezeti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyek azok a környezeti tényezők, melyek segítik a férfiakat, hogy megszólítsanak egy nőt?

Figyelt kérdés

Kérlek férfiak mondjátok meg, hogy mely helyzet adna nektek nagyobb löketet és adjatok még tippeket, ami lemaradt. Illetve, szavazzatok kérlek, hogy számotokra mit jelentenek ezek a tényezők.

1. A nő teljesen egymagában van vs. barátnőivel van vs. egy férfiak társaságában van vs. vegyes, nagyobb társaságban?

2. A nőn látszik, hogy nem siet sehova

3. A nő nem siet sehova, de valamit elmélyülten csinál pl. olvas.

2020. aug. 13. 14:26
A kérdező szavazást indított:
Kvázi bármilyen körülmények között le mernék szólítani egy nőt
Ha adottak egyes tényezők és a körülmények, akkor szívesen leszólítom a nőt
Még ha minden klappol, akkor sem kezdeményeznék a nőnél/ nem szólítok le soha idegen nőt
7 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:

Mutassa ki valahogy, hogy érdemes lenne odamennem.

-Mosoly

-hosszú szemkontaktus, nézzen a szemembe

-kérjen segítséget akár kitalált indokkal is, amiből utána lehet folytatni a beszélgetést

29/F

2020. aug. 13. 14:52
 2/7 anonim ***** válasza:
60%

Egy profi nőcsábász bárhol meg tud szólítani, és fel tud szedni egy nőt.

Akik nem, azoknak a lehetőségeik attól függnek, milyen szinten állnak a témábn. Van, akinek sehogy se megy a dolog.

2020. aug. 13. 14:54
 3/7 anonim ***** válasza:
13%

Ezek már megint mind csak játszadozások, játszmák.

Mit tegyek így meg úgy, hogy odajöjjön hozzám, hogy viselkedjek, hogy nézzek rá stb.

B**asszki nem kellenek ezek az ostoba hülye játékok amik ráadásul egyáltalán nem egyértelműek, fel kell emelni a nőknek is a seggüket , félretenni azt a "én ugyan nem fogok én vagyok a nő nem az én dolgom" hülye maradi felfogást, és megtenni az első lépést, oda lehet menni a nőnek is a férfihoz.

Nem fog eljönni a világvége.

2020. aug. 13. 15:16
 4/7 A kérdező kommentje:

3

Már megint valaki ki akar robbantani egy feminista alapú vitát, komolyan mondom, ebben a topikban mindig itt kötünk ki. Mivel a nő azt tehet 2020-ban, amit akar, én úgy döntöttem, hogy maradok maradi, nőies nő. Ha te másképp vélekedsz, az a te saját választásod. A zsák majd úgyis megtalálja a foltját.

2020. aug. 13. 15:21
 5/7 anonim ***** válasza:
20%

Vicces vagy. A nők még jobban játszmáznak.

2020. aug. 13. 15:22
 6/7 anonim ***** válasza:
34%

A 3-as egy tipikus retardált balf...!!!!

Mindig a nő választ! Apró jeleket küld, amivel felbátorítja a NORMÁLIS pasikat! Akik ezután NORMÁLISAN, illedelmesen, viccesen, a lehető legjobb formájukat hozva beszélgetést kezdeményeznek.

Egy nő ne alacsonyodjon már le arra a szintre hogy odamegy egy ilyen 3-as kreténhez.

Egy igazi pasi lépni fog, és megszerzi amit akar!

2020. aug. 13. 15:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
a 6-os meg egy tipikus kretén aki úgy gondolja minden embert ismer a világon pár sorból
2020. aug. 13. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!