Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek első randin ti figyeli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek első randin ti figyelitek hogy a férfi milyen cipőbe van,milyen a teloja stb?

Figyelt kérdés
2020. aug. 12. 23:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Na erről beszélek. Megtiszteled magad annyira, hogy vegyél egy olyan cipőt, ami hasznodra válik, egészséges. Sokkal szimpatikusabb tulajdonság, mint aki egy nejlonnal bélelt teniszben érkezik.
2020. aug. 13. 15:04
 12/17 anonim ***** válasza:
23%

11.

Alapvetően, ha lenne pénzem sokkal több ilyen dologra is futná, így viszont mindig ki kell gazdálkodni, ami nagyon nem egyszerű. A másik drágább kiadásom, szerencsére az is csak évi egyszer van, az a fogkő-eltávolítás, amit szintén nem másért teszek, hanem csak azért, mert nekem ez kellemes érzés, sokkal "tisztább" érzete van a fogaimnak, számnak utána. Ráadásul a kellemetlen lehelletem is megszűnt azóta. Úgyhogy hiába kerül sokba, még így is megéri.

2020. aug. 13. 15:13
 13/17 anonim ***** válasza:

Persze, nem lehet elvárni, hogy mindenki megtegye ezeket, mert nem mindenki teheti meg, de alapvetően, ha belegondolunk, hogy hány semmit nem érő cipőt vesznek egyesek egy év alatt csak, akkor annak az árából egyet, és normálisat vehetnének.

Örülök, hogy teszel az egészségedért és azért, hogy kellemes legyen a társaságodban létezni. :) Nem könnyű ez, mert pénzbe kerül minden, de magadért teszed és ez hosszú távon kifizetődő.

2020. aug. 13. 15:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Na ja fogkoeltavolitasrol en is azt hiszem h egy vagyon rablas. Nalunk mar 12000huf es 2 havonta mehetnék,örülök ha negyedevente elmegyek.Brrr
2020. aug. 13. 16:45
 15/17 anonim ***** válasza:

9

Ha büdös a lábad, az nem 100%-ban cipő miatt van...ezt a hülyeséget ne erőltessed már senkire...

Kurtára nem érted a lényeget..., ha mire hozzád elér, addigra poros lesz a cipője, te már igénytelennek véled...

S ha elázik az esőben az illető, akkor egy görény, mert nem volt ernyője vagy törölközője szerinted:DDDDDDDDDDDD

Jézusom, te azt hiszed mindenhol csak beton járda létezik...valami ritka kalitkamadár lehetsz...

2020. aug. 13. 18:04
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Falun lakom kedves 15-ös :D Teheneink vannak és szoktam még ganét hányni is... A por mióta kosz? És ha van itt valaki, aki nem érti a másikat az nem én vagyok, hanem te. Mondtam én valamit a büdös lábról? Lehet büdös a lábad gucciban is. Nem a márkát erőltetem baszki hanem a minőséget. De szar minőségű cipőben még annak is büdös, aki naponta 3x fürdik.

Van szaros gumicsizmám is képzeld, mégsem azzal megyek randizni.

Nehogymár leplázapinázz mert szeretem, ha valaki ad magára. Hadd döntsem már el, hogy mi tetszik nekem. Az igényes szó számomra nem csak azt jelenti, hogy tiszta, ezt is mondtam fentebb, de édesmindegy, mert biztos te is az a szaramegevő magyar vagy, mint a lakosság nagyobbik része.

Én olyanokkal randizok szivesen, aki az egészségét, higiéniát nagyobbra tartja, mint egy leárazott kínai, pillanatragasztóval összetákolt szerencsétlenség. Ha ez neked azt jelenti, hogy kalitkamadár vagyok, leszek az és örömmel passzolom neked a sok hozzád hasonlót, legyetek boldogok! :)

Mégegyszer összefoglalva, és mostmár utoljára, mert hülyékkel nem vitatkozok: Minőségi cipőt preferálom magamon is és azon is, akivel komolyabban szóba akarok állni. Nem azért, mert kalitkamadár lennék, hanem, mert aki szivesebben ruház be egy jó minőségű cipőbe, arról eltudom képzelni, hogy hasonló értékekkel rendelkezik, mint én. Nem pénzről beszélek (nem mintha az érték lenne ), hanem arról, hogy előre gondolkodik, szereti a szépet és a jót, fontos neki az, hogy ne ideiglenesen voksoljon valami mellett, hanem ésszel hozzon meg döntéseket, amik főleg ahhoz járulnak hozzá, hogy egészséges és hosszú életet éljen.

Nyilván nem terjeszthető ez ki mindenkire, mert lehet büdös a lába valakinek egy koszos retkes cipőben, de azok leginkább olyan megfontolásból vesznek "jót", mert márkás és felvághatnak vele. Na ezt nem preferálom. Továbbá márka nem egyenlő minőség, viszont kínai tutiszázezer százalék, hogy nem egyenlő minőséggel.

Poros cipő nem koszos cipő, mert nem nagyítóval vizsgálom meg nyilván.

Na további szép, lászag mentes, igényes és főleg egészséges életet neked! :)

2020. aug. 13. 19:29
 17/17 anonim ***** válasza:
*lábszag
2020. aug. 13. 19:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!