Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok ti szeretitek a beszólo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti szeretitek a beszólogatós srácokat?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 13:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
29%
ht nemtom, mindenki mondogatja itt a nemeket.. De akkor kérdem én mért van az hogy én egy ilyesfajta bunkó srác vagyok (viccesen bunkó ahogy fogalmaznak az ismerősök) és mégis nevetnek rajta a lányok, szeretik, és bejövök nekik?:). Nem egy barátnőm volt már aki szerette hogy ilyen vagyok..
2010. aug. 7. 22:28
 12/22 anonim ***** válasza:

amocskoskúúrvaanyádattebúziciggány!!!

most akkor szerettek lányok??

2010. aug. 7. 22:32
 13/22 anonim ***** válasza:
Ismét egy kérdés melyet tévhit szül..
2010. aug. 7. 22:41
 14/22 anonim ***** válasza:
NEM
2010. aug. 7. 23:23
 15/22 anonim ***** válasza:
Kizárt.
2010. aug. 7. 23:31
 16/22 anonim ***** válasza:
Mostanában az a menő. Sajnos.
2010. aug. 8. 00:02
 17/22 anonim ***** válasza:

Anyádnak tetszett, ahogy észrevettem :)

Pistabá a szomszédból

2010. aug. 8. 00:11
 18/22 anonim ***** válasza:
A kedveset és nem a beképzeltet!
2010. aug. 8. 00:34
 19/22 anonim válasza:
ha tudja, hol a határ, az egyik legjobb tulajdonság!
2010. aug. 8. 01:02
 20/22 anonim ***** válasza:
50%

általában a "demeg b.asznám" meg dejó b.ula és cicamica gyere ide stb és társait helyre szoktam rakni és letöröm a szarvukat.nem tudom mit képzelnek idegesít h nem tudják magukban tartani a debil dedós gondolataikat..kit érdekel h ő mit csinálna velem...nem kérdeztem, nem vagyok rá kiváncsi ezért nagggyon irritál..a kedves srácok akik pl rámköszönnek vagy megjegyzik hogy szép vagy, aranyosan és nem bámulnak 5percig telibe azoknak vissza is köszönök,esetleg egy mosolyt is viszonzok.

22L

2010. aug. 8. 01:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!