Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova menjünk első randira?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova menjünk első randira? Hogy viselkedjek vele? Virágot vigyek neki? 14/f budapest

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 11:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
akkor menjetek hozzád és csapjatok a lecsóba
2010. aug. 4. 12:07
 12/20 anonim ***** válasza:
Mi az első randin moziban voltunk, előtte meg egy kávézóban beszélgettünk(a mozi adott volt,de direkt korábban találkoztunk h. tudjunk dumcsizni és ismerkedni), kaptam virágot,de igazából azzal csak az a baj, h. az utána cipelni kell, na most ha olyan alány akkor kényelmetlen lesz ez neki,de biztos tetszeni fog h. ilyen romantikus vagy.Sétálhattok, vagy kávézó, cukrászda, egy olcsóbb étterem, vagy pizzéria, ahol tudtuk dumcsizni és ismerkedni egymással.Ha szereti az állatkertet még akár oda is elviheted.Csak legyél önmagad,de ne mondj el mindent magadról,mert még ki kell tapogatni h. ő miylen stílusú.Beszélgessetek h. ki mit szeret, mit csinál, mik a tervek, hallgasd figyelmesen, a randi végén pedig ha jól érezted magad, azt mondd meg neki, ne legyél erőszakos, ha megvan a száma még aznap vagy másnap felhívhatod,de azt is mondhatod neki h. ő nyugodtan hívhat és megbeszélhettek egy 2.randit is.
2010. aug. 4. 12:08
 13/20 A kérdező kommentje:
köszi de én fizessek vagy hogy legyen hazaksérjem? vagy hogy
2010. aug. 4. 12:23
 14/20 ameoland ***** válasza:

bármi is a választásod,semmiképpen ne moziba vidd,ha ez az első!

a jelenlegi cél,hogy elcsábítsd,és hogy megismerd.nincs rosszabb megismerkedési hely,mint a mozi,hisz 1x csöndbe kell lenni,tehát nem tudjátok megismerni egymást.ez akkor jó ötlet,ha már legalább a csókig összemelegedtetek.

2010. aug. 4. 12:31
 15/20 anonim ***** válasza:
2.vagyok,virágot vigyél pl:gerbara (vagy valami hasonló)nem kell feltétlen rózsa.
2010. aug. 4. 12:54
 16/20 anonim ***** válasza:
12:54 - ne adj már ilyen idióta tanácsokat! és mit csináljon vele szerencsétlen csaj? végig hordozza magával?
2010. aug. 4. 13:01
 17/20 ameoland ***** válasza:
Kompromisszumos megoldás:1 szál virág?Amit ajánlanak,vagy ami neked tetszik.
2010. aug. 4. 13:06
 18/20 anonim ***** válasza:

Ha jól olvastam, akkor azt írtad, hogy már vársz rá egy ideje,de unod... hát már most kimondtad. bár egy randit persze még megér, de ki tudja?

mozit nem nagyon ajánlom, csak később... ott nem lehet beszélgetni. max úgy, ha után még órákra beültök egy kávézóba, pizzázóba, mondjuk a Camponában a subway-be, az olyan kis kuckós. de sok kis kávézó van még a Camponában.

hajráááá

2010. aug. 4. 13:56
 19/20 anonim ***** válasza:
NE VIGYÉL VIRÁGOT. Ne vigyél semmit magadon, telefonon és némi pénzen kívül.
2010. aug. 4. 23:03
 20/20 anonim ***** válasza:

szerintem virágot tényleg ne vigyél, még nm kell, az még ráér. a mozival az a baj, hogy nem tudtok bezsélgetni. első randin ez sem ajánlott.

szerintem kérdezd meg őt, hogy mihez lenne kedve. beülni valahova inni vagy enni valamit, vagy inkább sétáljatok, vagy egy park, vagy állatkert. ajánl fel neki párat.

egy italra meghívhatod, de ne fizess mindent te, mert neked sincs még kereseted, és ne hordozd a tenyereden. arany középút. ne kényeztetsd el nagyon a csajt már az elején.

amúgy meg a hazakisérés. ha este van, és sötét akkor mindenképpen. ha még nem akkor kérdezd meg tőle, hogy szeretné-e. és ő majd eldönti. de megkérdezni megillik:)

2010. aug. 11. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!