Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova menjünk első randira? Hogy viselkedjek vele? Virágot vigyek neki? 14/f budapest
bármi is a választásod,semmiképpen ne moziba vidd,ha ez az első!
a jelenlegi cél,hogy elcsábítsd,és hogy megismerd.nincs rosszabb megismerkedési hely,mint a mozi,hisz 1x csöndbe kell lenni,tehát nem tudjátok megismerni egymást.ez akkor jó ötlet,ha már legalább a csókig összemelegedtetek.
Ha jól olvastam, akkor azt írtad, hogy már vársz rá egy ideje,de unod... hát már most kimondtad. bár egy randit persze még megér, de ki tudja?
mozit nem nagyon ajánlom, csak később... ott nem lehet beszélgetni. max úgy, ha után még órákra beültök egy kávézóba, pizzázóba, mondjuk a Camponában a subway-be, az olyan kis kuckós. de sok kis kávézó van még a Camponában.
hajráááá
szerintem virágot tényleg ne vigyél, még nm kell, az még ráér. a mozival az a baj, hogy nem tudtok bezsélgetni. első randin ez sem ajánlott.
szerintem kérdezd meg őt, hogy mihez lenne kedve. beülni valahova inni vagy enni valamit, vagy inkább sétáljatok, vagy egy park, vagy állatkert. ajánl fel neki párat.
egy italra meghívhatod, de ne fizess mindent te, mert neked sincs még kereseted, és ne hordozd a tenyereden. arany középút. ne kényeztetsd el nagyon a csajt már az elején.
amúgy meg a hazakisérés. ha este van, és sötét akkor mindenképpen. ha még nem akkor kérdezd meg tőle, hogy szeretné-e. és ő majd eldönti. de megkérdezni megillik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!