Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, hogy végre fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy végre fel tudjak venni tangás bikinit randira a strandra?

Figyelt kérdés
Fogytam, tisztán, egészségesen étkezem, nagyon sok, napi 3,5-4 l vizet iszom, mozgok heti 3-4-szer mégis van egy kis narancsbőr a fenekemen. Mit tegyek még a siker érdekében? Fiúk nagyon undorítónak tartjátok az ilyen feneket?

2020. aug. 6. 13:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem a tangás bikini kicsit húzós első randira, nem a narancsbőr miatt
2020. aug. 6. 16:54
 12/16 anonim ***** válasza:
48%
Kend be lóbalzsammal.
2020. aug. 6. 17:52
 13/16 anonim ***** válasza:
32%
Felül ne öltözz fel...ez a kérdés undorító, nem a probléma....
2020. aug. 6. 19:03
 14/16 anonim ***** válasza:
66%

Személy szerint a tangás fürdőruhát nem tudom értelmezni. Az a fazon fehérnemű, nem strandviselet.

A celulitra, saját tapasztalat alapján az ezekre való krém, nem netes, holnapra sima bőrt ígérő kence, hanem dr Klein vagy az eveline krémjei+ salaktalanító tea. Nekem ezek segítenek, hogy szép legyen a combom és a fenekem. Tény, hogy az igazán látványos változás idő így is. Önmagukban persze nem csodaszerek, tehát a normális étkezés, mozgás nélkül csak pénzköltés

2020. aug. 7. 11:25
 15/16 anonim ***** válasza:
50%
14 Akkor menj ki egy strandra és csodálokozz mennyi nő viseli ezt a fehérnemű fazont. Manapság ez teljesen normális viselet.
2020. aug. 7. 16:18
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

15ös attól, mert trendi, és hordják, még nem strandra való.

Imádom a tangát, de nem strandra. Amit írtam arra vonatkozik. Teszem hozzá, hogy sokan telibe tesznek rá, hogy milyen állapotban van a hátsó részük. Elhiszem, hogy nem szívbajosak, szabadon dönthet róla, mit vesz fel, miben mutatja meg magát, én meg szabadon véleményt nyílvánítok(ez már túl megy a fürdőruha evolúcióján)

2020. aug. 7. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!