Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy végre fel tudjak venni tangás bikinit randira a strandra?

Személy szerint a tangás fürdőruhát nem tudom értelmezni. Az a fazon fehérnemű, nem strandviselet.
A celulitra, saját tapasztalat alapján az ezekre való krém, nem netes, holnapra sima bőrt ígérő kence, hanem dr Klein vagy az eveline krémjei+ salaktalanító tea. Nekem ezek segítenek, hogy szép legyen a combom és a fenekem. Tény, hogy az igazán látványos változás idő így is. Önmagukban persze nem csodaszerek, tehát a normális étkezés, mozgás nélkül csak pénzköltés

15ös attól, mert trendi, és hordják, még nem strandra való.
Imádom a tangát, de nem strandra. Amit írtam arra vonatkozik. Teszem hozzá, hogy sokan telibe tesznek rá, hogy milyen állapotban van a hátsó részük. Elhiszem, hogy nem szívbajosak, szabadon dönthet róla, mit vesz fel, miben mutatja meg magát, én meg szabadon véleményt nyílvánítok(ez már túl megy a fürdőruha evolúcióján)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!