Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kioffoltam egy csajt, mert elmondta, hogy az előző több éves kapcsolatában kb. végig szeretőt tartott a barátja mellett, ráadásul mindezért a srácot okolja. Ugye jól döntöttem?
Szerintem jól tetted, de a férfilogika szerint csak nem lehet veled őszintének lenni.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Én is így döntöttem volna.
Ha azt le is tudom nyelni, hogy megcsalta a párját (amúgy nem tudnám, de ha mégis), az ritka undorító, hogy még büszke is rá. És annál szánalmasabb undormányabb dolgot nem tudok mondani, mikor valaki egy gerinctelen mocskos féreg, de azért bűntudat nélkül mutogat másra, hogy felmentse magát. Hülyeség, hogy a másik fél tehet a hűtlenségről. Arról tehet ő is, hogy elromlik egy kapcsolat. De mindenkinek megvan a lehetősége szakítani vagy nyíltan csinálni. Mifelénk az emberek nem véletlen csúsznak faxba és nem kényszeríti őket senki arra, hogy párkapcsolatban félredugjanak, csak a hülye fejük. Ugyanez igaz fordítva, a férfiakra is.
"ráadásul mindezért a srácot okolja."
Ez alap. A nők *mindig* a férfiakat okolják, ha megcsaljak a párjukat/férjüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!