Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális ha ezt érzem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha ezt érzem?

Figyelt kérdés

Pl ahogy neten nézegetem a lányok profiljait, van olyan aki tetszik. De ahogy elkezdek gondolkodni hogy ha találkoznánk akkor mi lenne. És attól félek hogy nem tudnék mit mondani. Nem tudnék vele jól beszélgetni, és ciki lenne az egész. Az meg hogy összejöjjük azt meg el sem tudom képzelni.

(sosem volt barátnőm, és elég sz_r vagyok az ismerkedésben)

Már nagyon jó lenne egy barátnő, akit szertek meg akivel együtt alhatok:)

2020. aug. 2. 16:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a kérdés, hogy ez normális-e vagy sem, hanem az, hogy akarsz-e bármit is tenni önmagadért, akarsz-e fejlődni. A szociális készségek bizonyos mértékben fejleszthetők, csak sok gyakorlásra van szükség. Ha barátnőt akarsz, ki kell szakadnod ebből a gondolkodásmódból, és gyakorolnod kell a kezdeményezést, a beszélgetést. A döntés csak tőled függ.
2020. aug. 2. 17:07
 2/2 anonim ***** válasza:

"elég sz_r vagyok az ismerkedésben"

Na, ha ezt nem írod le, ki nem találom... Tipikus introvertált srác, aki várja a sült galambot. Elárulok egy titkot; nem fog soha megérkezni. Nincs az a nő, aki az ajtódon fog kopogtatni, hogy barátnőd lehessen.

Szépen emeld fel a feneked, menjél társaságba, akár buliba. Építs ki vagy csatlakozz egy baráti körhöz. Legyél közösségi ember. Ezeket tedd meg és máris lesz lehetőséged.

2020. aug. 2. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!