Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elutasítottam egy fiút, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elutasítottam egy fiút, de megbántam. Lehet visszaút?

Figyelt kérdés
2020. aug. 1. 19:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
6# miért pont fix 5-6 év? 1 év is sok már :D. Pasitol függ, hogy belemegy-e.
2020. aug. 1. 21:50
 12/17 FoxtrotLidérc ***** válasza:
81%
Mint férfi, azt mondom: 1.) Ha hosszabb idő telt el azóta, akkor semmiképpen. Ha akkor nem kellettem, nem baj, de most már nem érdekel. 2.) Ha rövidebb, ÉS lenne valakim, akkor semmiképpen. Egyrészt az aktuális partneremmel szemben nem korrekt, másrészt mi rá a garancia, hogy ezúttal másképpen lesz? 3.) Ha rövidebb, ÉS senkim nincs, akkor ESETLEG. De nagyon erősen fenntartásokkal.
2020. aug. 2. 01:27
 13/17 anonim ***** válasza:
67%
11# Azért írtam 5-6 évet, mert ennyi ideje utasított el egy csaj. Tudom, hogy kicsi az esélye, hogy ő ír, de mindig úgy veszek 1-2 kérdést, mintha rólam szólna. :D
2020. aug. 2. 11:21
 14/17 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, azért valami oka csak volt, hogy elutasítottad. Akkor az már nem áll fenn? Én amúgy nem írnék neki, innen már hátránnyal indulsz nála, de Te tudod...
2020. aug. 2. 16:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha vele akar lenni akkor miért ne írna neki?
2020. aug. 2. 19:25
 16/17 anonim ***** válasza:
63%

azért mert mást szeretsz, akinek fosol bevallani ezt

szóval felesleges lenne a visszaút, úgyis megcsalnád!!!!!

2020. aug. 2. 20:14
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs ló, akkor jó a szamár is? :)
2020. nov. 10. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!