Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ma este találkoztam a pasimmal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma este találkoztam a pasimmal. Csak az utcán voltunk. Smároltunk stb. Felállt neki. Miért? :SS

Figyelt kérdés
kérlek,ne hülyeséget írj.eddig még sose volt ilyen pedig már 2hónapja együtt vagyunk:SS
2010. aug. 3. 22:05
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Mert 14 évesen is van farka, ami fel tud állni. Te hány éves vagy?
2010. aug. 3. 22:09
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

én pasimnak is feláll ha smárolunk :D igaz ő 16.

ez ellen sokat nem tudsz tenni, izgató veled a csók ;) örülj neki :D

2010. aug. 3. 22:10
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Bejössz neki. Ez egyébként egyáltalán ne zavarjon pont abban az életkorban van hogy megtanulja magát kordában tartani. Idősebb korban jobban szokott ez menni.

De elég fiatalok vagytok, úgy hogy érdemes odafigyelni ha úgy alakulnak a dolgok......

2010. aug. 3. 22:11
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

örülj neki , ez azt jelenti nagyon bejössz neki.

én tuti elpirultam volna . bókbnak vettem volna. :P

L/15

2010. aug. 3. 22:11
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen még jó hogy ilyen. Majd 24 évesen, ha már 10 éve együtt vagytok, akkor egy átlagos csókra valószínűleg nem fog felállni neki, de a ti korotokban ez a normális. Inkább büszke lennél rá, és megdicsérnéd érte, nem felháborodnál rajta...
2010. aug. 3. 22:13
 16/28 anonim ***** válasza:
26%

AZÉRT MERT MEG AKART B@SZNI.

ennyire ne legyél már buta, légyszíves.

2010. aug. 3. 22:13
 17/28 anonim ***** válasza:
13%

2 hónap pinatilalom után nekem már Babi nénire is feláll nem hogy egy 14 éves csajra

szo pd le és majd utána lelankad

2010. aug. 3. 22:15
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

AZ előzők válaszával egyetértek.

Csak annyit hogy legközelebb ne használd a pasi szót mert egy 14 éves fiú nem pasi. Inkább nevezd fiúdnak, bár ez tőled függ hogy hogy nevezed.

2010. aug. 3. 22:18
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj kezeld egy kicsit lazábban a helyzetet és gondolkodj egy kicsit :)

Nem tudom mennyire ismered az anatómiát, de ha egy csók közben feláll egy pasinak, arról egyszerűen nem tehet! Najó persze úgy tehet, hogy csókolózott Veled, de ettől még nem akar lefektetni. Ezt fontos tudnod: a pasiknak néha feláll és nem tehetnek róla(se ellene). Ha csókolóztok vagy egyéb "ilyen" helyzet, akkor ez előfordulhat :) Nem kell ettől megijedni ez teljesen normális :) Mi is barátnőmmel már másfél éve leszünk együtt és nekem is... pár hónap után akár akartam, akár nem, nemhogy majdnem minden csóktól, de ha odabújt hozzám és átöleltem akkor is sokszor felállt. És azóta is mindketten szüzek vagyunk és egy ideig még azok is maradunk.

Szóval ez velejárója és inkább mosolyogj magadban, de semmiképp ne ijedj meg, később nem lesz jó senkinek és teljesen oktalan dolog is :) Nyugi!

17f

2010. aug. 3. 22:18
 20/28 A kérdező kommentje:

jójójó.=//

de akk eddig miért nem :T?

L/14

2010. aug. 3. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!