Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz az, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz az, ha egy férfi köztisztviselő?

Figyelt kérdés
Nagyon alacson, bértábla szerinti fizetést kapok így..

2020. júl. 29. 21:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem kell szégyenkezned, csak gondolkodnod kéne picit. Azt nem érted meg, ha mindenki ilyen lenne, mint te, nem lennének tanárok, ápolók, óvónők vagy akár köztisztviselők stb. Mert ezek az emberek nem ostobák, tanultak valamiért és szeretnének azt csinálni. És igenis olyan világban élünk, ahol ezt tönkreteszi a politika, a társadalmi légkör. Ahol gyalázatos a fizetés és főleg a megbecsülés, ha te tanítani, segíteni, ápolni akarsz. Ahol arcul köpnek, ha nem csak a magad hasznát hajtod. Mondjuk akkor is, ha a magad hasznát hajtod, szóval mindegy is.
2020. júl. 30. 12:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Értem mire gondolsz, de én nem is róluk beszéltem! Én a lányom tanárnőjét tisztelem, ha névnapja van, évzáró, egy kis figyelmességgel mindig meglepem. Vagyis megköszönöm a munkáját. Azt is tudom, fejétől búzlik a hal, de már előzőleg kifejtettem a véleményem a politikáról.
2020. júl. 30. 12:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz. Én közalkalmazott vagyok imádom a munkám, a kollégáimat. A világ legjobb/legszebb munkahelyén dolgozom nem a pénz számít.
2020. júl. 30. 12:56
 14/15 anonim ***** válasza:
#10-es, nagyon szép a történeted, de itt most köztisztviselőkről vagy közalkalmazottakról van szó.
2020. júl. 30. 14:18
 15/15 anonim ***** válasza:
14-es. Én azt tudom, a nagyszájú versenyszféra függő barátunkra reagáltam, majd valaki rám reagált... ebből alakult ki az egész.
2020. júl. 30. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!