Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez sértő volt szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez sértő volt szerintetek?

Figyelt kérdés
Azt írta, hogy hosszútávú kötetlen kapcsolatot keres. Én meg írtam, h szóval dugópajtit. Azt mondja, ez nem teljesen így van. Mondtam, hogy de sztm ugyanezt jelenti. Erre mondtam, hogy Rákóczi tér, 2-es út és ne rontsd a levegőt a társkeresőn... Totálisan kiakadt.... 😅 Mondjuk nem igazán érdekel, de akkoris így gondolom.

2020. júl. 28. 15:49
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Pedig jól írtad. Talán pontosítanék, hogy állandó dugópajtit :-)

Valamiért a férfiak kiakadnak azon, ha egy nő átlát rajtuk, és a tényeket közli.

Én egyszer kábé ugyanazt írtam egy pasasnak, aki azt írta nekem, hoyg "csak szex?" Én írtam, hogy Rákóczi tér környékén keresgéljen, és hozzátettem, hogy vigyázzon, mert azért fizetni kell. Úgy megsértődött, jelentett meg tiltott, nem igazán értettem, hogy mivel is tapostam bele az érzékeny kis lelkébe :-D :-D

2020. júl. 28. 15:56
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem vicces volt
2020. júl. 28. 16:00
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
Nem. Te csak leírtad az igazat! :)
2020. júl. 28. 16:03
 4/10 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem az volt. Nyílt lapokkal játszott, tök fölösleges volt a beszólás. Nyugodtan mondhattad volna azt, hogy akkor nem egymást keressük, csá. Helyette gyökérkedtél.
2020. júl. 28. 16:07
 5/10 anonim ***** válasza:
29%

Nem ugyanazt jelenti. A kötetlen kapcsolat szabadidős programokról is szól, csak nem vagytok elköteleződve, nem kéritek egymást számon, stb.

A dugópajti a szexkapcsolat.

2020. júl. 28. 16:07
 6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, ilyen értelemben ugyanaz a kettő. Mindkettőt a szex mozgatja.
2020. júl. 28. 17:03
 7/10 anonim ***** válasza:
91%

Ugyan màr programok. Hagyjuk. Az ilyenek csak ingyen akarnak üríteni. Isten ments hogy egy vacsira meghîvjanak.

Nem volt ebben semmi sértő. Azèrt akadt ki mert valszeg te voltàl a sokadik aznap aki nem akart ingyen krva lenni.

A hosszútàvú kötetlen kapcsolat a legtöbb férfi szerint azt jelenti hogy bàrmikor előrángathat anyagi vagy bármilyen erőfeszítés nélkül ès felelősséget sem kell vállalnia a kapcsolatért. Ès hisztiznek ha nem találnak egy ilyen balekot.

2020. júl. 28. 17:10
 8/10 anonim ***** válasza:
24%

És a társkeresőről takarodjon mindenki, aki szexelni akar az ellenkező neműekkel. Esetleg esküvő után lehet róla szó.

Normálisan megmondta mit akar, lehetett volna rá normálisan is nemet mondani.

2020. júl. 28. 17:11
 9/10 A kérdező kommentje:
Van szexpartner kereső is.
2020. júl. 28. 18:20
 10/10 anonim ***** válasza:
72%

A 2. fele volt bunkóság, és felesleges is.

Leírta neked, hogy ő mit keres, ha nem egyezik azzal, amit te, akkor még jó hogy hamar kiderült, nem?

Ehelyett még rátolsz egy lapáttal 😂

2020. júl. 28. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!