Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felek az elso csoktol es mikor kozeledik egy fiu nem engedem
neki mert nagyon felek hogy nem fogok tudni jol csokolozni!
Miert van ez?
természetes dolog hogy félsz az első csóktól de nincs okod rá jó dolog az:) egyszer úgyis túl kell esni rajta. fontos, hogy olyan fiúval tedd meg, akivel igazán szeretitek egymást, és, akinek őszintén meg tudod mondani, hogy még nem csókolóztál. majd ő megmutatja hogy kell:) sok sikert!
2007. dec. 15. 17:16
Ezzel én is így voltam. Ha bízol a fiúban és őszinte vagy hozzá, nem lehet semmi gond! Bízd magad rá, hagyd, hogy segítsen és akkor jó lesz!
2007. dec. 15. 17:28
Még igazán komoly kapcsolatom nem volt, nekem viszont az nem megy,hogy csak úgy smárolgassak egy sráccal, akit alig ismerek. Ha neked komoly kapcsolatod van és szeret a barátod beszéljétek meg, megfogja érteni és biztos segít is rajtad ;)
2007. dec. 15. 17:44
Helló.Mit solnál ahoz, ha felvennél MSN-re és bármi kérdésünk lenne egymáshoz válaszolunk.(MolZol156@hotmail.com)
2007. dec. 16. 00:55
Képzeld el.A pasim messze lakik.5 honapja járunk és holnap találkozunk először.Szüleivel jön hozzánk.Addig csak telefonálgattunk,chateltünk,képet cseréltünk.És eddig még én sem csokoloztam senkivel.Szoval én is be vagyok parázva az első csoktol.Ami holnap lesz.Tul fogom élni.Te is tuléled
2007. dec. 27. 12:44
Mindenki fél az elsőtől, mert ismeretlen élmény... de szerintem nagyon gyorsan a megkedveled, mert igazán élvezetes
2008. márc. 2. 00:32
Hát nem tudom... én ugyan fiú vagyok, nem is oroszlán típusú... de én egyáltalán nem féltem. És csodálatos volt!
Nem kell félni tőle, és nem kell tervezgetni. Jön az magától is... és vagy kedves, megértő tanárod legyen, vagy együtt tanuljátok. Mindkettő nagyon jó.
Megírod az eredményt?
2008. máj. 3. 22:16
2008. okt. 25. 23:45
9/9 anonim válasza:
En is igy voltam evel :P :D Mindig mikor kozeledett hozzam egy fiu nagyon beparaztam es nem is engedtem neki hogy megcsokoljon mert feltem hogy bena leszek :))
De egyszer vegulis megtortent es nagyooooon jo volt :D Akkor is nagyon izgultam :P De a fiu nem csokolt meg egybol hanem puszilgatni kezdte az arcom es a nyakam es ettol teljesen elmult az izgulas :P ...sot alig vartam hogy erjen mar a szamhoz es csokoljon meg :)))
nagyon jo volt :D szerintem nem is vette eszre hogy nekem az volt az elso :P meg is dicsert hogy jol csokolok :D
2011. jan. 2. 15:01
Kapcsolódó kérdések: