Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztunk néhányszor a fiúval, ő többet akart volna, de én még akkor nem álltam készen, és abba is maradt az ismerkedés. De most megváltozott, hogy mondjam meg neki?
5 randink volt, elég jól alakult, de nemrég jöttem ki egy kapcsolatból és nem akartam rögtön beleugrani egy másikba felelőtlenül. Kicsit le kellett tisztáznom magamban, és lezárni a régit.
Most úgy érzem adnék ennek egy esélyt, nézzük meg mi lesz belőle. Hogy keressem fel és mondjam ezt meg neki? Lehet már letett rólam.
25N
Próba - szerencse. Lépj vele kapcsolatba, de arra ügyelj, hogy emiatt a lépésed miatt nehogy a szolgájának tekintsen!
Legfeljebb válaszol, hogy már van párja. Ezzel nem égsz le, legfeljebb csalódsz egyet.
Az biztos, hogy nincs párja.
De úgy jött le nekem, hogy múltkor megharagudott rám, mikor ezt közöltem. (biztos gondolta hogy akkor minek mentem el vele randizni) vagy nem tudom mi játszódhatott le a fejében. És csak ezért tartok ettől egy kicsit.
És ha akkor megharagudott? Lépj vele kapcsolatba és tisztázódik a helyzet.
Ő nem fog közelíteni. Ha akarsz valamit - lépj!
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!