Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a divatos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a divatos "anyagi támogatással" kapcsolatokról? Rengeteg nő, csaj van, aki összeköti így a kellemest a hasznossal. Keres magának egy pasit, azzal alkalmanként vagy átalányban megegyezik, nem köti le magát, mégis elégedett és jól él.

Figyelt kérdés
2020. júl. 25. 17:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem ítélem el az ilyen nőket. Nem értem ebben mi a nagy bűn. Ha nekik így jó.. A megcsalás az az!

L

2020. júl. 25. 17:27
 12/18 A kérdező kommentje:
8! Épp tegnap jött egy kuncsaft a feleségével. Hááát... aránylag normális fiatal férfi és egy kis dagi, nagyhasú (nem állapotos!) nő, dundi rövid combokkal, úgy nézett ki, mint egy krumpliszsák. Hamarosan belépett egy sráchoz illő szép, fiatal, klassz csaj. A szerencsétlen gyerek nem tudta türtőztetni magát, úgy nézte, csorgott a nyála, miközben a malaca válogatott az áruk között. Na hát ilyen jelenetet sokat látok s mindig elgondolkodom, miért is jó ez? Csoda-e, ha a srác egy szép napon keres egy szép csajt, akire rászán némi pénzt s Rocco Siffredinek érezheti magát?
2020. júl. 25. 17:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

"Csak azért, mert egyre több ilyen leányzó jön szembe a neten."

Öööö... érdekes, VELEM egyáltalán egy sem jött még ilyen szembe "a neten". Igaz, engem a politikával, társadalommal kapcsolatos eszmefuttatások érdekelnek, meg a kézművesség. Khm... hol is szoktál te nézelődni, kérdező?

2020. júl. 25. 17:30
 14/18 A kérdező kommentje:
13! Beregisztráltam néhány ilyen jellegű oldalra, mert érdekel az emberi psziché, sokmindent megtud az ember! Mostanában Jungot olvasok, nagyon jó kiegészítő hozzá a partnerkereső oldalak tanulmányozása. Egyébként nekem már volt ilyen csajom, így tudom, hogy nem is rossz buli! Ötven elmúltam, s ha találok huszonhárom éves fiatalasszonyt ilyen ajánlatban, hát bizony megdugom! Ki ne dugná meg?
2020. júl. 25. 17:33
 15/18 anonim ***** válasza:

5.

Mi van bmeg? Azzal kezdődik a kérdés, hogy "mi a véleményetek...?". Tehát elmondtam a véleményem.

2020. júl. 25. 17:34
 16/18 anonim ***** válasza:
#15: vélemény? Muhaha. Ahogy elnézem, neked ez inkább csak egy apropó volt, hogy beszélhess a senki mást nem érdeklő párkapcsolati preferenciáidról.
2020. júl. 25. 17:38
 17/18 anonim ***** válasza:
73%
Mit gondolsz, a feleség ingyen teszi szét?
2020. júl. 25. 17:44
 18/18 anonim ***** válasza:
#17: érdekes, te el sem tudsz képzelni olyan házasságot, ahol már az elejétől kezdve a feleség a gazdagabb, vagy éppenséggel a domináns fél? Pedig van ám ilyen is.
2020. júl. 25. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!