Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 35 fölötti nők,nektek valtozot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 fölötti nők,nektek valtozott valamit az ismerkedés,inkabb az észre hallgattok?

Figyelt kérdés

...az erzelmek helyett?

Értem ezalatt azt h ha ferfiak udvarolgatnak fenyezik magukat meg titeket dicsergetnek akkor azokat mennyire veszitek valósnak?

Ki tudjatok e szurni4a rossz tulajdonsagot vagy elolvadtok a szép szavaktol?

Pl ha rossz anyagi hatterr van vagy nem akar jogsit szerezni,vagy van valami rossz szokasa,azt képesek vagytok az elején kiszurni?

Tudtok peldakat mondnai mik voltak?

Meg h mikre figyeltek oda amire 20 evesen nem? Pl csaladi hattere milyen...előnyös telepulesen lakik...akarmi?

2020. júl. 23. 23:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A pasikat szerintem nem lehet kiismerni mert túl sok féle van belőlük, 35 fölött az ember inkább a saját családját, lehetőségeit, meg úgy az életet ismeri jobban, emiatt gyakorlatiasabb.
2020. júl. 24. 07:36
 2/14 anonim ***** válasza:

Még nem vagyok 35 felett, de amig pl tinikorban az ember belemegy olyan kapcsolatokba, ami tessék lássék alapon/komolytalanul alakul, addig egy bizonyos kor és tapasztalat felett az ember már az eszét is használja. Addigra ismeri már annyira saját magát, hogy el tudja dönteni, hogy az adott férfi hozzá való-e.

A szerelem persze még ekkor is dominál, de az ember igyekszik túllátni rajta, és megtalálni azt, akivel esetleg egy életet leélne.

2020. júl. 24. 08:53
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Jóval 35 felett vagyok, de voltam annyi is.

Itt nemcsak a kort és a más szemléletet kell nézni, inkább azt,hogy a kore előrehaladtával változik az életed, a másiké is, tzöbb szempontot kell figyelemmel kísérni.

Csak a magam példája: huszonéveim elején ismerkedtem meg a párommal. Egyértelmű,hogy akkor az érzelmeim vezéreltek, jobban tudtam tolerálni a másiknál szinte mindent.Közösen kezdtünk el jövőt tervezni, nulláról indulva, így lett előbb gyerekünk, majd pár év szülőknél lakás után saját házunk.

Ma már ha visszanézek bizonyára másképp" terveznék: előbb ház, aztán gyerek...De borzasztóan örülök annak,hogy nem voltam anno annyira "rágódós" és fordítva történt, ugyanis a férjem később súlyos beteg lett, és el is veszítettem Őt. Lehet,hogy sose lett volna gyerekem ha annyira megfontolt vagyok...

Amikor gyerekkel, a saját otthonomban ,biztos anyagi helyzetben egyedül maradtam már teljesen más szempontok vezéreltek az ismerkedésnél. Sőt, nem is törvényszerű volt,hogy pár találjak, ami elől ugyan nem zárkóztam el, de nem is tettem érte.Gyerekkel, biztos anyagi helyzetben már a legfontosabb a gyerekem biztonságban történő nevelése volt a cél,ezért egyértelmű,hogy az érzelmek, a külső alapján vonzódás mellett fontos volt,hogy akivel ismerkedek elfogadja a gyerekem,hogy ne legyenek zűrös ügyei,és ne legyen adóssága. Ne értsen senki félre, az adósság amiatt fontos,hogy ne sodorja magát és engem olyan lehetetlen helyzetbe ami esetleg a mi életünket, biztonságunkat is veszélybe sodorja. + az az ember, akinek 30-40 éves korára olyan rendezetlen adóssága van amibe a felelőtlensége miatt sodródott szóba se jöhetett.

A fentiek miatt ezért számmora érthetetlen az, amikor a fiatalabb srácok itt, a gyk-n -de bárhol- azt hiszik,hogy elég a fiatalságuk ahhoz,hogy egy 35+-os nő gyerekkel behódoljon, sőt, még örüljön is annak, ha "rávetődik". Biztos vannak ilyenek is, de a nagy többség megfontoltabb, másabb szemlélettel, értékrenddel.

2020. júl. 24. 09:57
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

hát mikor az első randin a gyerek témával jön...attóla falra mászok és menekülhetnékem van! Bezzeg, ha ezt egy nő tenné!!!

32N

2020. júl. 24. 10:57
 5/14 anonim ***** válasza:
A szerelem nálam kulcsfontosságú a párkapcsolathoz. Ez nem változott. De régen sem voltam ostoba, hogy bedőljek minden mesének és régen is válogatós voltam, ahogy most is. Régen sem kellett volna zűrös macsó és most sem kell. Tehát semmi sem változott nálam, de én régen is érett gondolkodású voltam.
2020. júl. 24. 11:05
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

Ott mar lejjebb megy a merce es mar a beta balek is megfelel, hogy felneveltesse vele az alfa utodjat :)

36F incel

2020. júl. 24. 12:41
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: felesleges volt aláírni, hogy incel, a buta hozzászólásból ez azonnal kiderült.
2020. júl. 24. 13:06
 8/14 anonim ***** válasza:

Nekem nincs utódom szerencsére..

Az érzelmek számítanak most is nálam,pont mint 20 évvel ezelőtt.

2020. júl. 24. 13:52
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól,hogy van gyerekem még az érzelmek is számítanak. Sőt,vonzalom nélkül képtelen lennék kapcsolatban élni. Viszont az eszem se teszem zsebre...
2020. júl. 24. 14:08
 10/14 A kérdező kommentje:
Arra vagyok kivancsi h mikor ismerkedtek a szep szép szavak mellett ki.tudjatok szűrni h a ferfinel milyen rossz tuladonsagok lesznek?
2020. júl. 25. 09:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!