Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ottaludjak nála?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ottaludjak nála? Vagy mondjam meg, hogy nekem ez így egybe sok, és korainak is tartom.

Figyelt kérdés
Nekem még nem volt sose barátom, pasival se aludtam még soha. A barátnőimmel is, akiket 7 éves korom óta ismerek, csak nagyon ritkán alszok egy ágyba. Általában csak egy szobában szoktunk. Már március óta beszélünk messengeren a fiúval, de csak júniusban találkoztunk, és eddig összesen kétszer. Ez lenne a harmadik.Most meg ő elhívott hozzájuk egy házibuliba. És mivel nem tudok sehogy hazajönni, ott kéne aludnom. Bemutatna egy csomó barátjának, a tesójának meg az anyukájának is. És úgy tervezi, hogy egy ágyban alszunk. Ha ez így lesz, akkor pedig tuti lesz valami,ha nem is szex, mert a múltkor nálunk is az ágyon kötöttünk ki az ő jóvoltából.Na őszintén szólva ez így nekem egyszerre nagyon sok. Már 21 vagyok, szóval így lehet hogy ez elég gáz, de akkor is így van.

2020. júl. 22. 15:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%
Én felnőtt férfi létemre csak az ötödik randin csókolóztam és feküdtem le a párommal és semmi gond nem volt ezzel. Te is addig várj vele amíg nem érzed úgy hogy készenállsz, viszont addig is adj neki némi megerősítést hogy kedveled őt.
2020. júl. 22. 16:32
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs azzal semmi baj, ha te gyorsnak érzed, a helyedben valószínűleg én is annak érezném, hiszen még csak kétszer találkoztatok és korábbi tapasztalatod sincs. Mondd meg neki nyugodtan, hogy ezt még korainak érzed, majd később.
2020. júl. 22. 17:09
 13/17 anonim ***** válasza:
79%
Figyelj, 4 hónap alatt találkoztatok 2-szer, a harmadikon meg már az ágyába vinne. Ettől komoly kapcsolatot nem várnék a helyedben. Ha te sem akarsz komolyat, feküdj le vele, de szerintem ez olyan szitu lesz, hogy vagy lefekszel vele a bulin, vagy onnantól kezdve "fura" módon el fog tünedezni.
2020. júl. 22. 17:18
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet tök reszeg lesz és bealszik. Szerintem beszeld meg vele h még korai neked a lefekves max kezzel lerendezed. Jobb ha elore tudja ne ott balhezzon. Ha megis akkor szed össze a cuccod es
2020. júl. 22. 17:46
 15/17 anonim ***** válasza:
61%

Nézd, kérdező, (és ezért mindenki le fog pontozni, de pont lexarom), ha 21 éves létedre, közel 4 hónap után nem érzed, hogy le szeretnél feküdni a pároddal (egyáltalán az???), akkor én alapból nem erőltetném a dolgot. Amúgy meg a srácot is totál megértem, hogy már többet szeretne hoszonévesen, mint a "fogjuk egymás kezét és néha szájrapuszi").

Megelőzvén a ribanxozós trollokat: én 18 évesen vesztettem el a szüzességem. Nyilván, ha nem akarod/érzed késznek rá magad, ne csináld, de minnél idősebb leszel, annál nehezebb lesz valakit találni, aki vár rád hónapokig. Tisztázd le magadban, hogy igazából mitől félsz.

2020. júl. 22. 18:26
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én sem mennék el így hozzá a helyedben, sőt részemről az egész felejtős lenne. Egy interneten megismert emberrel, két találkozás után semmi ilyesmit nem szeretnék, nemhogy egy ágyban aludjunk... Kb. egy ismeretlen emberről van szó, nekem ez nem férne bele. 21/l
2020. júl. 22. 19:42
 17/17 anonim ***** válasza:
80%

Biztonsági okokból nem javaslom a fenti tervezet szerinti cselekmény lefolytatását.

Dátum, pecsét.

2020. júl. 22. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!