Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez mit jelent? (főleg lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent? (főleg lányok válaszát várom)

Figyelt kérdés
Van egy lány, akit én nagyon szeretek. Msn-en tök jól elvagyunk, nagyon kedves vagyok hozzá, és ő is kedves hozzám. De amikor személyesen találkozunk nem szoktunk beszélgetni. Ettől még lehet nála esélyem? Holnap hazaér, és ha van esélyem, akkor randira hívnám. Ha még érdekel valami, akkor kérdezhettek!
2010. aug. 3. 11:05
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
szegyelosek vagytok? vagy mi? nincs kozos tema ojankor?
2010. aug. 3. 11:08
 2/23 A kérdező kommentje:
Foggalmam nincs, milyen közös témát hozhatnák fel. 2 éve elment az osztályunkból, ezért nem igazán ismerem. Akkor pedig még nem törődtem vele:(
2010. aug. 3. 11:13
 3/23 A kérdező kommentje:
12/f
2010. aug. 3. 11:14
 4/23 anonim ***** válasza:
47%
szerintem még ráérsz 12 évesen a csajozással. de barátkozni lehet nyugodtan :) és sztem elhívhatod bárhová, nem kell éppen a randi kifejezést használnod tekintve arra, hogy még nagyon fiatalok vagytok :)
2010. aug. 3. 11:17
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha nem igazan ismered akkor ismerd meg!!!
2010. aug. 3. 11:18
 6/23 anonim ***** válasza:
egyszerű... nem randizni hívod... hanem elmentek valami nyugodt helyre: budaivár...teázó...kajálda...(nem meki), park. dunapart... és beszélgettek.. :) irdd meg mi volt.
2010. aug. 3. 13:21
 7/23 A kérdező kommentje:
a vár meg a part nem jó, mert nagyszalontán lakok, romániába :(
2010. aug. 3. 13:25
 8/23 anonim ***** válasza:

bocsi h offolok... de csaj hol lakik? : o

nah mind1. kérdésre válaszolva: ha élőben zavarban vagytok, az egyenlő lehet azzal, hogy tetszetek egymással. vagy mmég fiatalok vagytok (: ja és a lány hányéves? : o

gondolom egyidős veled.szerintem még fiatalok vagytok arra, hogy járjatok, de próbálkozni lehet (:

2010. aug. 6. 11:12
 9/23 A kérdező kommentje:
12 vagyok, és a lány 6 nappal fiatalabb nálam :)
2010. aug. 6. 11:19
 10/23 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már ilyen egy fiúval. Sajnos manapság az emberek sokkal nyitottabbak neten, mint élőben. Ha msnen meg tudtok nyílni egymásnak, és jól elvagytok akkor nem kizárt hogy élőben is menni fog, csak fel kell oldódnotok.:)
2010. aug. 7. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!