Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet tanulni a humort. Ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet tanulni a humort. Ki hogy látja? Nekem mondjuk nekem extrém jó a humorom. Próbálom is pár barátomat tanítani, mert elég nehezen tudnak nőt szerezni maguknka. Lányok/Fiúk írjatok kort is!

Figyelt kérdés
Járnátok olyannal, aki amúgy totál átlag külsővel rendelkezik, de humora, és EQ-ja is jó/magas? Általában a szépfiúknak nincs jó humoruk, mert csettintésre megkapnak mindent. Ezt saját non-reprezentatív kutatásaim bizonyítják. :D Nekem ilyen fehér humorom van, próbálok mindenki kedvére tenni, nem mást célpontba rakni.

2020. júl. 20. 10:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Aki azt mondja magáról, hogy neki extrém jó a humora azzal óvatos lennék.
2020. júl. 20. 10:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem igazán lehet tanulni.
2020. júl. 20. 11:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Egyszer összevesztem az egyik barátnőmmel, mert azt mondta, hogy nekem jó a humorom. De én mondtam neki, hogyha nem 10/10-es az arány, akinek mondjuk bejön a humorom, akkor nem mondható ki, hogy jó a humorom. Mondjuk azt, hogy 10 emberből 8-nak jön be. Az extrém szó használata tényleg nem jogos részemről. Szóval az akkori barátnőmnek azt mondta, hogy márpedig nem jó a humorom, csak elfelejtettem neki közölni, hogy magasak a sztenderdek nálam e téren.
2020. júl. 20. 11:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
remélem a kiszemeltjeidnek nem szoktad mondani ezt a dumát, hogy neked milyen jó humorod van, mert elég lelohasztó lehet. Komolytalannak és gyerekesnek tűnsz, én nem ismerkednék veled. Ettől függetlenül: igen, lehet a humort "tanulni", de úgy gondolom inkább csak hozadéka annak, ha az ember képes felszabadulni, önmagát adni és rendelkezik értelmi intelligenciával is, amit adott esetben fel tud használni (és innen jönnek a humoros beszólalások). Ha valaki direkt akar viccelődni, az egy idő után fárasztóvá és unalmassá válik. Sokkal jobban értékelem azt, aki amúgy csendesebb fazon, de amikor megszólal, akkor nagyot mond.
2020. júl. 20. 11:04
 5/6 A kérdező kommentje:
#4: Isten őrizz, hogy elszóljam magam ezzel kapcsolatban. Ki tudja, hogyan értékeli az adott személy a humoromat.
2020. júl. 20. 11:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A jó humor intelligenciából, érzelmi intelligenciából és kiváló szociális készségekből áll. A humor az nem egy objektív kategória. Azt, hogy ki mennyire jó humorú mindig a hallgatóság ítéli meg. Tehát intelligensnek kell ahhoz lenni, hogy felismerj esetleg helyzetkomikumokat, vagy hogy feltudd azt mérni, hogy a hallgatóságnak hol vannak a határai. Tehát itt értem ezalatt az intellektuális határokat (valószínűleg egy 6 elemivel rendelkező ember nem ugyanazt találja humorosnak, mint egy egyetemi oktató) és azt, hogy ki milyen típusú személyiség. Nem mindenki azonos mértékben vevő a poénkodásra. Vannak, akiknek velük született adottság a jó humor, mások pedig tudnak ezen a készségükön fejleszteni. De én úgy gondolom, hogy az igazán jó humor az nem tanulható.
2020. júl. 20. 13:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!