Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, a környezetetekre miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, a környezetetekre miért nem vagytok annyira igényesek, mint a kinézetetekre?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek! De már több alkalommal is belefutottam, hogy szép nő, ad magára, öltözködés, smink terén, aztán mikor meglátogatom vagy felmegyek hozzá, hát sokszor mintha valami putriba mennék.

Mondjuk én alapból rendmániás vagyok, és külön figyelek az ilyen apró részletekre.

-koszos a tükör, sza.ros a wécé, vízköves a csap, haj a lefolyóban

-a ruhák, cipők szana-szétdobálva

-por mindenhol

-mostalan/nem jól elmosott tányérok, evőeszközök

..és még sorolhatnám. De még azt se látom, hogy akkor rittyentene legalább egy kis rendet ha vendéget fogad.

Szóval amennyi időt tölt a szépítkezéssel, annyi időt fordíthatna a rendre is.

Vagy azt hiszi ha eladja magát a kinézetével, akkor más már nem is fontos?

2020. júl. 19. 18:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
Igényes vagyok mindkettőre, pedig az én anyám nem ezt mutatta. Ugyanúgy tudok takarítani, mint sminkelni magamat. Azt szeretem ha minden rendben van, én is és ahol lakom az is.
2020. júl. 19. 19:19
 12/19 anonim ***** válasza:
38%
Műkörömmel gondolom nehéz takarítani :D
2020. júl. 19. 19:23
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen egyénfüggő. Én próbálok mindig ápolt, csinos lenni, és bár szerény körülmények között élek, itt azért mindig rend van meg tisztaság. Engem így neveltek. Mást meg máshogy. Nyilván egy felszínes, igénytelen nő nem neked való, ahogy engem is zavar a koszos kád, a szeméthegyek, széthajigált ruhák.
2020. júl. 19. 19:44
 14/19 anonim ***** válasza:
85%
Nem csak egyes nők ilyenek, hidd el. Mi házat kerestünk megvételre és 1 év alatt több mint 50-60 helyre elmentünk megnézni, mert hirdették. Tudták, hogy megyünk, ennek ellenére a házak többségében olyan undorító kosz, rumli, igénytelenség fogadott, hogy én szégyelltem magam.
2020. júl. 19. 19:54
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem tudok disznóólban, sem mocsokban élni. Mondjuk nem is vagyok kirívó szépség, nem akarom elfedni a vonásaimat. Akinek tetszem, annak tetszek majd smink nélkül reggel, gyűrötten is.

Az autóm viszont trehány, ez tény. Utálok autót takarítani, utálok rendet rakni benne, amin nem segít a fekete plüss ülés... Nem is értem ki találta ki. Szóval hatványozottabban dzsuvásabbnak tűnik, mint amilyen. Inkább elviszem 2 havonta egy külső belső takarításra, kifizetem, de én a 2 között nem vagyok hajlandó ezzel foglalkozni valamiért. Egy használati cikk, nincs igényem arra, hogy állandóan patika legyen.

Utál

2020. júl. 19. 21:28
 16/19 anonim ***** válasza:
6 évig voltam kollégista és mindig a legjobb csaj szobatársaim voltak a legundorítóbbak. Nagyjából 20 különböző csajjal laktam együtt és ebből max 2 volt igényes..
2020. júl. 19. 22:32
 17/19 anonim ***** válasza:

Hú, kérdező, feldobtad a napom, meg néhány válaszoló is. Nem is gondoltam volna, hogy rajtam kívül vannak még kupis nők.😄

Minden nő nevében nem tudok válaszolni, de a saját verzióm leírom.

1. Genetika/nevelés. Már engem is zavar, akkora nálam a káosz (pedig ez a pont elég későn jön el nálam.) De még mindig nagyobb rend van, mint a felmenőimnél. Számomra is hihetetlen, de van még nálam rosszabb is.

2. Én a magamé vagyok, tehát fontos saját magam számára, hogy hogy nézek ki.(Ezért a smink stb.) Viszont, ha nem az enyém az ingatlan, mert pl.albérlet, vagy olyan romos állapotban van (értsd, erősen felújításra szoruló), hogy épp olyan ronda takarítás után, mint előtt, akkor nem érzek motivációt. Valahogy bennem van, hogy ennek aztán úgyis mindegy.

3. Egy smink feldobása max.10 perc nálam, ennél még egy sima mosogatás is több, a többiről ne is beszéljünk. Nagyon ritkán van teljes szabadnapom, amikor ráérnek egész nap pepecselni, ezért mindent félbe kell hagynom, mert mennem kell. Ennek következtében a rumli csak még nagyobb lesz, mintha bele se kezdtem volna.

4. A lakás túlzsúfolt (nem csak az én dolgaim miatt). Mivel egy csomó lomot nem dobhatok ki, nem látom a megoldást, hova pakolhatnám el.

Ha vendéget fogadok, próbálok egy kis rendet rittyenteni, bár mostanában inkább nem fogadok vendéget.😂

2020. júl. 20. 00:51
 18/19 anonim ***** válasza:

Ja, tisztaságmániás pasi alapból kizárva.

#17 voltam

2020. júl. 20. 00:53
 19/19 anonim ***** válasza:

A nőkre úgy összességében jellemzőbb, hogy a külvilág felé többet próbálnak mutatni, mint a belső dolgokért tenni.

Ha egy férfi igénytelen és buta, akkor az látszik minden mozdulatán. A külsején, a viselkedésén, minden egyes megszólalásán.

A nőknél általában ez nem így megy. Amit a külvilág láthat, ott próbálják felhozni a dolgokat, de amit a külvilág úgysem lát, azt hagyják.

Pl. érdemes megnézni, hogy mennyi nő tartja magát komolyabbnak attól, hogy az épp aktuális szexregényt elolvassa. Mennyi "komoly és független" nő sírdogál este, mert nem talál normális pasit. Mennyi nő tagad le szexkapcsolatokat és hasonlókat. Vagy egyszerűen fellehet menni néhány oldalra és keresni csajokról képeket, ahol tök puccba vannak vágva, de a háttérben ott az óriási rendetlenség.

2020. júl. 20. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!