Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek a nővel van baj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a nővel van baj vagy velem?

Figyelt kérdés
Randizgatok/találkozgatok egy nővel (nem fiatalok vagyunk, hanem középkorúak), és mindent én fizetek (mozi, vacsora, cukrászda stb.). Nem is lenne ezzel bajom, de még csak fel sem veti, meg sem kérdezi, hogy adjon-e bele. És nem egy randiról beszélek, már volt vagy 5 alkalom. Ráadásul másik városból én megyek kocsival hozzá, hozom-viszem a házáig, és még csak egy "köszönöm hogy elhoztál" sem. Mindketten dolgozunk, ugyanannyit keresünk kb., de úgy érzem, hogy teljesen természetesnek veszi, hogy mindig mindent én állok. Igazság szerint meguntam. És még csak szex sem volt.

2020. júl. 16. 11:32
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
91%

Nem normális, ha valaki nem köszöni meg, amit kap.

Vannak kultúrák, ahol alap, hogy a férfi fizesse ezeket, ha messzebbről autózol oda, akkor ez is lehet a különbség oka, és családi megszokás, neveltetésbeli különbségek.

Egyébként hívás nélkül nem is illik menni sehova, tehát ha arra vágysz, hogy nálatok legyen a találka, esetleg meghívhatnád, hogy most nálatok uzsonnázzatok és menjetek el valahova, várod a vonatnál vagy valami.

Eddig nem hívtad meg magadhoz?

2020. júl. 16. 15:21
 32/37 anonim ***** válasza:
19%

"Azért egy sütemény nem 300 ft egy cukrászdában."

He?

120-350 Ft egy sütemény.

2020. júl. 16. 15:29
 33/37 anonim ***** válasza:
75%
#32: hol? Albán pékség?
2020. júl. 16. 15:40
 34/37 anonim ***** válasza:
11%

33: Az albán elég drága nekem, annál olcsóbbakban vásárolok.

Bp. belváros.

2020. júl. 16. 15:43
 35/37 anonim ***** válasza:
89%
Hát én 15 éve vagyok házas előtte 5 évig jártunk és nálunk annak idején is közös volt a pénz amikor neki volt ő vett nasit amikor nekem akkor én ha neki volt több pénze ő fizette a fagyit volt hogy összedobtuk az aprót egy kólára.És mi ezt nem beszéltük meg hanem természetes volt hogy két csóró diák akik szerelmesek mindenre összedobják a pénzt.
2020. júl. 16. 18:52
 36/37 anonim ***** válasza:
87%
Az ilyenből lesz majd a megszokás, majd később az elvárás.
2020. júl. 16. 19:27
 37/37 anonim ***** válasza:
71%
A mozi, vacsora, cukrászda, ki-ki alapon megy. Ő kikéri, te kifizeted...
2020. júl. 17. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!