Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek a nővel van baj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a nővel van baj vagy velem?

Figyelt kérdés
Randizgatok/találkozgatok egy nővel (nem fiatalok vagyunk, hanem középkorúak), és mindent én fizetek (mozi, vacsora, cukrászda stb.). Nem is lenne ezzel bajom, de még csak fel sem veti, meg sem kérdezi, hogy adjon-e bele. És nem egy randiról beszélek, már volt vagy 5 alkalom. Ráadásul másik városból én megyek kocsival hozzá, hozom-viszem a házáig, és még csak egy "köszönöm hogy elhoztál" sem. Mindketten dolgozunk, ugyanannyit keresünk kb., de úgy érzem, hogy teljesen természetesnek veszi, hogy mindig mindent én állok. Igazság szerint meguntam. És még csak szex sem volt.

2020. júl. 16. 11:32
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

"Ha a férfi randizni szeretne velem" ---He? Azt hittem ez kölcsönös, hogy ő is akar velem. De ezek szerint a nők úgy gondolják, hogy vegye kiváltságnak a férfi, ha hajlandóak vele elmenni randizni, és fizessen is érte.

Lesarkítottad. Azért egy sütemény nem 300 ft egy cukrászdában. Szóval minimum egy köszönöm járna érte, meg hogy viszem mindenhová, de még az sem!

2020. júl. 16. 12:06
 12/37 anonim ***** válasza:
93%
8-asnak nőként üzenem, én is régimódi szemlélettel vagyok, talàn a korom miatt is, de a köszönöm szó ingyen van. Csak hàt ez intelligencia kérdése is persze.
2020. júl. 16. 12:06
 13/37 anonim ***** válasza:
82%

Az első 2-3 randin nálunk a párom fizetett, de azóta vegyesen, hol ő hív meg engem, hol én őt. Én ezt tartom a normálisnak, mert különben nagyon lehúzásnak érezném a dolgot.

Ez a nő viszont valószínűleg úgy van vele, hogy nem akarja, hogy már a legelején is spórolós legyél, hanem kápráztasd őt el.

2020. júl. 16. 12:07
 14/37 anonim ***** válasza:
6%

'"Ha a férfi randizni szeretne velem" ---He? Azt hittem ez kölcsönös,'

Na, pont ez az. Van aki így gondolkodik, hogy kegyet gyakorol az által, hogy eljön velem randira. Persze, gondolkozhatsz így, de akkor nem én vagyok a partnered.

2020. júl. 16. 12:13
 15/37 anonim ***** válasza:
63%

8 ,vagyok. A köszönöm szó természetesen jár cserébe . Bár azt nehéz elhinni,hogy ennyit se mond a nő?

Persze én nőként viszonzom ,hogy meghív a barátom csak nem pénzben.

2020. júl. 16. 12:16
 16/37 anonim ***** válasza:
82%

Egy normális ember már az első alkalommal megköszöni az estét.

Ezek szerint téged nem érdekelt milyen ember, csak legyen szex. Aztán most meg itt vergődsz, mert se pénz, se p..

Szerinted ebben ki a hibás, mikor az első alkalom után el kellett volna köszönnöd ettől a neveletlen embertől?

2020. júl. 16. 12:27
 17/37 anonim ***** válasza:
95%
Nekem is ez van, de volt szex, mindig bújik hozzám és szeretget. Meg minden egyes alkalommal megköszön mindent, szóval nem veszi természetesnek.🙂
2020. júl. 16. 12:36
 18/37 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem az ilyen tipusú nő szeret a férfiból papucsférjet csinálni.

Legalábbis olvasva teljesen olyan hangulata van mint egy papucsférjes házasságnak.

2020. júl. 16. 12:42
 19/37 anonim ***** válasza:
60%
Hát én ezt már legkésőbb a 3. randi után hanyagoltam volna, de már lehet a 2. ilyen után is. Ha ezzel összejönnél fizetheted a hülyeségeit, cserébe szexet sem kapsz :D
2020. júl. 16. 12:42
 20/37 anonim ***** válasza:
78%

"És még csak szex sem volt."

Uuu, ezt nagyon nem kellett volna...

2020. júl. 16. 12:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!