Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy pasi azt írja, hogy "i...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi azt írja, hogy "i like your introducton", amiben magyarul le van írva, h "szexkapcsolat és egyéb blabla nem érdekel", majd közli, h végülis ő nem akar kapcsolatot, rajtam meg azt látja, hogy igen, azt mire véljem?

Figyelt kérdés
Szó szerint ezt írta. Napokon át dumáltunk. Tényleg. Elhívott még randira is, mára konkrét időpontunk volt, de 2 napja nem írt rám , ma reggel meg lemondta a randinkat, ezzel a nem akarok kapcsolatot szöveggel..

2020. júl. 14. 20:00
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Mintha ezeken múlna egy kapcsolat... Véletlenül sem azon, hogy mennyit nevettünk és mennyire egy hullámon voltunk, amikor beszéltünk, egymásra néztünk. Eldobomaz az agyam
2020. júl. 14. 22:42
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Speciel a budapestes részt én megérteném pestiként. Hosszabb távon úgyis csak a veszekedés lenne belőle, ha össze akartok költözni. Én meg pont Bp-ről nem vagyok hajlandó kiköltözni, nekem unalmas lenne meg macerás, és gondolom, miatta te sem akarsz beköltözni. Jobb az elején ezt kiszűrni és elválni egymástól, mint ezen szenvedni 3 évvel később.

(az más kérdés, hogy nem ettől függ, hogy ki akar komolyat és ki akar lazát, ezt elég hülyén fogalmazta meg a jóember)

2020. júl. 14. 22:47
 13/17 A kérdező kommentje:
Figyi, akkor annyi hogy hozzá költöztem volna vagy bérelek egy lakást Budapesten. Mert itt dolgozom. Nem Amerikaba költözöm
2020. júl. 14. 22:50
 14/17 A kérdező kommentje:
De ezeket meg sem kérdezte amúgy, hogy miatta maradnék-e vagy bármi. Nyilván megoldanám. De ez hogy nyaralásnál a bulis helyeket szereti.... Tőlem meg sem kérdezte, én mit szeretek.... De legalább 50szer elmondtam, hogy milyen sok a közös téma és közös pont és utána jön egy ilyennel...
2020. júl. 14. 22:52
 15/17 A kérdező kommentje:
Mármint Ő mondta el, hogy mennyire passzolunk
2020. júl. 14. 22:53
 16/17 anonim ***** válasza:

Mit eroszakoskodsz!

Nem akar és kész. Nem kell indokolnia. Valszeg talált olyant, aki jobban tetszik neki, közelebb érzi magához.

2020. szept. 22. 09:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Eddig hányszor találkoztatok személyesen?
2021. febr. 19. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!