Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha két férfi is randira hív de az egyik úgy néz ki mint Dwayne Johnson, a másik meg egy egyszerű melós, az utóbbi randirahívását sértőbbnek érzitek?
Senkinek a randi meghívását nem éreztem soha sértőnek, mivel eddig mindenkinek sikerült kulturáltan közelednie.
(Már ami tényleges randi meghívást illeti, nem az ilyen, söröző teraszáról utánam kiabált "cica, hova robogsz azokkal szép hosszú combokkal" és társait.)
Dwayne Johnsonhoz hasonló testalkatú férfi még nem kezdeményezett nálam, és nem is lennék rá nyitott, hogy kifejezetten kigyúrt férfival randizzak, mert nem jönnek be.
Nekem alapvetően nem jön be Dwayne Johnson. Szinte teljes ellentéte az ideálomnak. Se a kopaszság, se túlzásba vitt izomzat, se a fekete bőrszín nem tetszik.
A munkásról mit lehet tudni? Jóban vagyok egyáltalán vele, vagy csak semmiből szólított le? A kérdés alapján önteltnek tűnt a lány, de esélytelennek tartom, hogy (csak) a munkája miatt utasította el. A "valami" szócskából nekem az jön le, hogy ezek ketten sose voltak se barátok, de még csak szimpatikusak se egymásnak.
22/L
Nemtudom, de én is odáig lennék, ha egy Dwayne Johnson külsejű pasi randira hívna ☺ külsőre ő számomra A férfi.
De természetesen jól esik egy randira hívás a nem Dwayne Johnson pasiktól is és nyilván nem csak ilyen férfiak jöhetnek szóba..
A kérdés hülyeség, hallottál egy ilyet, de nyilván nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!