Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj? Mit kell tennem hogy megvaltoztassam a dolgokat? (tobbi lent)
16 f vagyok es meg nem volt baratnom, de mar nagyon szeretnek egyet s most meg szerelmes is vagyok csak nem merem elmondani a lanynak.
Nem nezek ki rosszul(masok mondtak), markas es stilusos ruhakban jarok , apolt vagyok , parfumot hasznalok zselezett haj (david villas)... minden evben az elso tanulok kozt voltam , szereny vagyok, nem karomkodok , romantikus ,becsuletes es mindenkivel megertem magam.
Ezzel mi a gond?
"16 f vagyok es meg nem volt baratnom, de mar nagyon szeretnek egyet s most meg szerelmes is vagyok csak nem merem elmondani a lanynak."
na ki a looser te gyökér?? menjél wowozni hülyegyerek meg kenjed a david villas fejedre a a tescos zselét,nyominger (N) pfffeeeejjjj!
Éééés köszönöm, köszönöm, mindenkinek, aki segített előhozni a gép előtt nagy szájhős, david villás, genyós hajú, igazi, IQ-bajnok sportembert!(normális sportolókkal nincs bajom, énis az vagyok)
Látod, édes itt a te gondod. Bunkó vagy, és nagyképű.
Kottafej?Miezmárdrága? Bepötyögted gugliba hogy nowheregirl, hogy kihozott egy számot, vagy mi?
Hagyjuk már. Nézz magadba, és változtass.
nowheregirl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!