Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 25 éves nő vagyok. Az fura,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves nő vagyok. Az fura, ha egy 50 éves férfihoz akarok feleségül menni?

Figyelt kérdés

2020. júl. 7. 11:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
58%

3-as, azért a pattanásos Pityuka és az 50 éves vén fax között van némi átmenet.

Mondjuk egy helyes, harmincas mérnök srác jó fizuval? (Nekem bejött 24 évesen).

2020. júl. 7. 11:54
 12/24 anonim ***** válasza:
93%

Hú, 3. válaszolótól most megtudtunk valamit:

Az a huszonéves nő, aki nem apja korú vén fószerral áll össze, az mindenképp csak alsó középosztálybelit talál magának.

2020. júl. 7. 12:01
 13/24 anonim ***** válasza:
51%

Inkább kezeltesd az apakomplexusodat. 🙄

24N

2020. júl. 7. 12:06
 14/24 anonim ***** válasza:
2%

Mennyi hülye komplexusait ide kivetítő irigy kutya van itt! Nektek 5-10 év is több mint sok. Közben meg az életetekben nem volt még jó partneretek!

A 3-ast is hogy lehúztátok, pedig fasza képet vetített a sok majomnak:D

2020. júl. 7. 12:23
 15/24 anonim ***** válasza:
69%

14-es, még mindig nem értem ,hogy miért a proli Pityuka vagy az 50-es fószer a két lehetőség egyesek szerint?

Hidd el, korban hozzám illő férjem van, és nem vagyok felcsinálva és 3 gyerekkel otthagyva, valamint a férjem sem az összeszerelő szalag mellett tolja 3 műszakban. Középosztálybeli, kifinomult, kényelmes életet élünk így is.

(N27/F32)

2020. júl. 7. 12:29
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy meg, 5-10 év az semmi.

De ugye a 25 év az nem 5-10 év, hanem annak ötszöröse/két és félszerese?

Már ha tudod követni.

2020. júl. 7. 12:31
 17/24 anonim ***** válasza:

Nem fura, de NE menj bele!

Nem a korkülönbség miatt, hanem mert annyira éretlen vagy, hogy nem magadtól döntesz az életedről, hanem egy rakás senkit kérdezel a neten.

Jobbat érdemel az a férfi, jobbat, mint te!

2020. júl. 7. 12:31
 18/24 anonim ***** válasza:
91%
Hát, ha nem fog zavarni, hogy 15 év múlva te a fizetésedet veszed fel, ő pedig a nyugdíját. :D Szerintem ne menj bele ebbe, nagyon kellemetlen lesz.
2020. júl. 7. 12:43
 19/24 anonim ***** válasza:
74%

24/50 ez nagyon durva korkülönbség. Az ember életében a 20-as évek gyorsan elszállnak. 34 éves leszel, amikor ő már 60. Ne legyél Vajna Timi!

Egyik nő ismerősöm(30) most vált el a "gazdag" férjétől(52). Mi lett a válásuk oka? Az 52 éves férj felszedett és teherbe ejtett egy 23 éves lányt, a felesége háta mögött.

Mi ebből a tanulság? Fiatalon nem volt jó ötlet egy közel 50 éves, elvált emberrel összeállni. Az első házasságából született fia idősebb, mint a most terhes leányzó. Ezek így csinálják a 2. feleségét plusz egy barátnőjét fogyasztja. Az 50 éves ember egyszer él, tudja a "fiatalsága" végén jár, kiéli magát. Úgy cserélgeti a feleségeit, barátnőit mint más a fehérneműt, mert egzisztenciájából és a hatalmas egójából adódóan megteheti. Erre folyamatosan vannak női jelentkezők. Biztos szeretik a csalódást, az izgalmakat, a bírósági tárgyalásokat a válás miatt, stb.

Vannak olyan esetek, amikor a férj egyedül marad, mert a felesége lelépett, megözvegyül stb, de így is fura 50 évesen egy 20-on éves lánnyal összeállni. 33 évesen nekem is sok lenne.

Tiszavirág-életű kapcsolat. Erre nem lehet családot építeni.

Személyes véleményem volt, különben azt csinálsz amit akarsz, te döntésed.

33F

2020. júl. 7. 13:15
 20/24 anonim ***** válasza:
Igen, az. 10 év múlva te még mindig egy fiatal, éléeterős nő leszel ő meg egy nagypapa.
2020. júl. 7. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!