Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkeresésnél a 22-29 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresésnél a 22-29 éves lányok/ nők szemében előny,ha a pasi egyedül él?

Figyelt kérdés
Úgy értem,ha a pasi 29 éves szingli és van egy saját lakása.

2020. júl. 7. 08:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
A többségnél előny, ha más téren is rendben van a srác. Nem feltétlen kizáró ok sokaknál, ha nem egyedül él vagy nincs lakása, de azért határozottan praktikusabb, könnyebb, ha van lakása. Nem kell másokhoz alkalmazkodni együttalvásnál, szexnél, másokat kerülgetni, nem tűnik úgy, hogy a srác rá van gyógyulva anyura; összeköltözni is nyilván könnyebb alkalomadtán, anyagilag is valszeg jobb így a helyzet.
2020. júl. 9. 19:41
 12/19 anonim ***** válasza:
74%

10

Legyen empatikus a halál. Ha arra van szükségem, befogadok még pár embert meg egész évben vendégeskedek. Megszoktam, hogy a saját otthonomban én vagyok az úr és akkor és azt csinálok, ahogy az nekem megfelel. Nem érzem magam jól ott, ahol van még takarodó meg csukjukbeaszobaajtaját és suttogva dugjunk. Kinőttem ebből a hülyeségből

2020. júl. 9. 19:52
 13/19 anonim ***** válasza:
És nyugi, nem leszek csecsemőgyilkos, nem akarok gyereket. De annyira irritáló ez a pofázásod meg az, hogy az életteremben el kell viselnem a párom pereputtyát, hogy téged szívesen elhallgattatnálak
2020. júl. 9. 19:54
 14/19 anonim ***** válasza:
13: Pofázása a lónak van. A hozzád hasonlónak :)
2020. júl. 9. 21:21
 15/19 anonim ***** válasza:

Vajon neked is előny, ha a csaj egyedül él saját kecójában?

Gondolom nem akarsz "kóbor macskát" befogadni:))

Másrészt, hogyan van ez, hogy a nő elvárja a másiktól a saját lakást, de ő meg mamsziotthonban van még:))

2020. júl. 10. 21:33
 16/19 anonim válasza:
Igen, előny.
2020. júl. 18. 07:47
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem biztosan megtalálod az igazit.
2020. aug. 6. 12:36
 18/19 anonim ***** válasza:
52%

Inkább úgy mondanám, hogy kizáró ok, ha nem él egyedül.

(N/25)

2020. aug. 6. 19:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha nem troll vagy, megis, mi lenne az idealisabb? Szulokkel, ex-baratnovel, munkasszallon, vagy mi?
2020. aug. 7. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!