Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztaltatok olyat, hogy egy lány csak barátkozni akart Tinderen, de nem szólt előre?
Tök jól elbeszélgetünk, meg minden, három nap múlva találkozni is fogunk, dobogattam is be olyan flörtszerűségeket, amik már a baráti-romantikus határán vannak (elég óvatos vagyok, igen), de... van valahogy egy olyan érzésem az egésszel kapcsolatban, mintha túl barátias lenne. A lánynak amúgy is sok srác barátja van. Rákérdeni viszont gáz lenne. Szóval három nap múlva kiderül, de addig is kíváncsi vagyok, mit gondoltok: azért lehet ilyen barátias jellegű a beszélgetés, mert még nem találkoztunk élőben, vagy tényleg afelé sodródunk, és az lehet a fejében?
22/f
20/l
"Ha annyira áll a bré, menj a rosszlányokra."
Úgy érzem, csak kötözködni akarsz. Miért, csak az a két lehetőség van, hogy valaki barátkozni akar, vagy hogy alkalmi szexet? Az elképzelhetetlen, hogy én párkapcsolatban gondolkodom? És ha elképzelhető, akkor minek mennék a rosszlányokra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!