Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tapasztaltatok olyat, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztaltatok olyat, hogy egy lány csak barátkozni akart Tinderen, de nem szólt előre?

Figyelt kérdés

Tök jól elbeszélgetünk, meg minden, három nap múlva találkozni is fogunk, dobogattam is be olyan flörtszerűségeket, amik már a baráti-romantikus határán vannak (elég óvatos vagyok, igen), de... van valahogy egy olyan érzésem az egésszel kapcsolatban, mintha túl barátias lenne. A lánynak amúgy is sok srác barátja van. Rákérdeni viszont gáz lenne. Szóval három nap múlva kiderül, de addig is kíváncsi vagyok, mit gondoltok: azért lehet ilyen barátias jellegű a beszélgetés, mert még nem találkoztunk élőben, vagy tényleg afelé sodródunk, és az lehet a fejében?

22/f

20/l

2020. júl. 6. 13:27
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
lehet. én nagyon nem szeretem, amikor valaki társkeresőn akar barátkozni. vesztegesse más idejét..
2020. júl. 6. 13:44
 2/7 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem nem ördögtől való dolog először barátilag megismerni valakit. Ha anyira áll a bré, menj inkább a rosszlányokra. Ha a tinder lehet szecpartnerkeresőként is használni, akkor miért ne lehetne barátkeresőként?
2020. júl. 6. 14:08
 3/7 A kérdező kommentje:

"Ha annyira áll a bré, menj a rosszlányokra."

Úgy érzem, csak kötözködni akarsz. Miért, csak az a két lehetőség van, hogy valaki barátkozni akar, vagy hogy alkalmi szexet? Az elképzelhetetlen, hogy én párkapcsolatban gondolkodom? És ha elképzelhető, akkor minek mennék a rosszlányokra?

2020. júl. 6. 14:16
 4/7 A kérdező kommentje:
De... értem. Én szégyelljem magam, mert egy hivatalosan társkereső oldalt arra használnék, és nem barátkozásra, meg nem is alkalmi szexpartner keresésére.
2020. júl. 6. 14:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Miket mondasz neki, ami már baráti-romantikus?
2020. júl. 6. 14:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Biztos hogy hivatalosan csak társkereső? Legtöbb társkeresőnek van barátkereső funkciója. Más kérdés hogy a pasik nagy része kiterjedt baráti körrel rendelkezik, amit nem kíván bővíteni 5 percre se, de valahogy nője, az nincsen. Lehet hogy a kettő összefügg :) Barátságos, érdeklődő ember hamarabb talál társat.
2020. júl. 6. 15:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is olyan lánnyal ismerkedem aki kicsit lassabban szeret haladni, nincs ezzel semmi gond. Csak ne engedd magad hülyének nézni, ne fizess neki mindent és ne te keresd őt folyton.
2020. júl. 6. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!