Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk ez most mi ennek a lényege?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ez most mi ennek a lényege?

Figyelt kérdés
egy fiú felvett msn-re (vot évfolyamtársam)de egyszer sem írt rám,hogy miért vett fel azóta ,hogy felvett jónéhány hónap már eltelt.többnyire fent van mikor én is de nem ír hogy miért vett fel.
2010. aug. 2. 00:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
irjál már rá semmi nem lesz megkérdezed hoyg mért vett beszélgettek stb enm kell ebböl ekkora ügyet csinálni h ő vett fel akkor ő ir rád irj rá és kész mit kell ezen tökölni:?
2010. aug. 5. 20:06
 12/15 anonim ***** válasza:

20:06 tökéltetésen megmondta.

2 variáció lehetséges szerintem .

1. Csak hogy bent legyél a listaiba a többi ismerős mellet és majd ha nem lesz jobb dolga radír , ami nem valószínű hogy radír ebben az esetben.

2.Egy nagyon felénk csávó aki esetleg akar tőled valamit de fe'l kezdeményezni .

2010. aug. 5. 20:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Egyértelműen kapcsolatot látott bennend de ekkora lúzer hogy megszólítani már nem mer. Ha már te írsz majd neki az már durva. Hagyd vayg írj neki hogy nemtudom ki vagy és mivel nem beszéltünk 4 hónapig kitöröllek. HA ekkor kinyögi mi van akkor félig helyrehozta a beszariságát ha nem akkor űberlúzer pöts
2010. aug. 5. 21:38
 14/15 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Kérlek az én kedvemért kérdezd meg!!!

5.be (új osztály volt teljesen) az én osztálytársam is "így" vett fel...És nem írt! Én 3 hét múlva megkérdeztem és azt mondta, hogy elvégre ismerjük egymást (5 hónapja,és kb egymáshoz se szóltunk eddig). Aztán bevallotta, hogy szeret, és nekemis tetszett ő, aztán 3 éve boldogan élünk együtt! :D

15/L

2010. aug. 5. 22:11
 15/15 anonim válasza:

Vagy azért vett fel, hogy több név legyen neki msn-en, vagy azért, mert bejössz neki.

De mivel úgy tűnik, hogy neked bejön a csákó, ezért lépj te. Ha csak azért vett fel, hogy több ismerőse legyen, akkor mindegy, ha viszont tetszel neki, akkor érdemes ráírnod.

Msn-en úgyis bátrabb az ember, kérdezz rá nyíltan, hogy miért vett fel, ha hónapok óta rád se köszön. A második lépést majd megteszi ő.

2010. aug. 5. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!