Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sugardaddyk, mi az ideálotok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sugardaddyk, mi az ideálotok?

Figyelt kérdés

2020. jún. 25. 12:19
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
79%
Azta, mennyi sugardaddy válaszolt!!! :DDD
2020. júl. 4. 19:33
 22/30 anonim ***** válasza:
83%
sugardaddyk, röhej. lefogadom, hogy az itt válaszolók közül senki nem keres annyit, hogy kitartson egy általuk leírt vagy belinkelt csajt valódi sugardaddyként. verjétek tovább a redtube-on, álmodozva.
2020. júl. 4. 22:05
 23/30 anonim ***** válasza:
74%

Ne legyen magas (160-167 max) testre mint Kim K csak ne szilikon mellekkel hanem nagy természetes cickókkal

nem baj ha nem sportos,csak kövérbe ne menjen át. Arcra Ellen Page.

Én nem vagyok sugardaddy,csak leírtam hogy nézne ki az a csaj akit kérdés nélkül eltartanék

2020. júl. 5. 12:49
 24/30 anonim ***** válasza:
70%
Picsamacák röviden ennyi. Nuku ész szőke pláza picsa. Akik másra nem jók csak arra
2020. júl. 5. 13:13
 25/30 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem a sugárdaddyk másfajta nőket is eltartanának, nem csak a pláza p..kat, csak a másfajta nők nem kérnek belőle. Én nem vagyok plázacica, semmimet se pakolom ki, mert kicsi a mellem és a lábaim túl vékonyak, ennek ellenére volt olyan férfi, aki a fél világot a lábam elé tette volna, biztosított róla, hogy mellette a nő nem fizet soha semmiért, de azt éreztem, meg akar vásárolni. Kedveltem őt, de a szívem nem eladó.:(
2020. júl. 5. 13:49
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Magas barna hajú szigorú tekintetű okos nő. Ja igen a legfontosabb kimaradt.

A nyakában tekintélyes méretű tűzzománc kereszt legyen.

Na ezért végem van, ez a gyengém na.

2020. júl. 23. 20:16
 27/30 anonim ***** válasza:
69%
Nem vagyok sugar daddy, de nekem egy olyan csaj kellene, aki azért van velem, mert tetszem neki. Még ha nem is lenne belém zúgva, azért az kellene, hogy megmozgassak benne valamit. Teljesen csak a pénz miatt nem kellene senki.
2020. júl. 23. 22:44
 28/30 anonim ***** válasza:
41%

Engem pont nem érdekelne, hogy a pénzemért van velem! Feleségem van, családom van. Engem ez a "személyiségemért szeressen" rész már nem érdekel, mint az sem, hogy a nő milyen belsőleg. Ezzel párhuzamosan elvárom, hogy számomra tökéletes külsővel és hatalmas libidóval bírjon.

Külsőleg egy gramm felesleg se legyen rajta, 46-48kg, törékeny alkat. Arcra lehet átlagos is, az még akár lehet szexi is.

2020. júl. 24. 00:18
 29/30 anonim ***** válasza:
Olyan nőt, aki vékony. Sokan támogatót keresnek, de ha 156 cm magassággal 60 kg az sok plusz kg. Most preferálnék egy fiatal hölgyet. Még nem vagyok 30. Én személy szerint nem kényszerítenék senkit szexre. Ez nem erről szól. Párkapcsolatban vagyok, de úgyérzem, talán nem fog működni. Sokat dolgozom és nem vár otthon senki. A mai világban csak pénzért adatna meg nekem egy normális pákapcsolat, mert 29 évesen már belefáradtam. Van, hogy sokat adok a külsőmre, de bármit teszek, velünk férfiakkal ingyen nem jön randizni egy nő sem, főleg ha még szeretnénk válogatni is. Inkább eltartanék egy nőt, már itt tartok, vagy megtartom a barátnőm és veszek egy szilikon nőt, mert tényleg alig találkozunk. Hol találok nőket, akik támogatót keresnek? A Redlife-on már lejárt hírdetések vannak.
2020. nov. 15. 21:25
 30/30 anonim ***** válasza:
33%
28 te kigyúrt testű ,tökéletes faszi vagy,hogy elvárod a másiktól??? Vagy a feleségeden sincs egy gramm háj se?? Szánalmas..
2020. nov. 16. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!