Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam randira?
Sziasztok!
Van egy lány aki megtetszett és beszélgettem is vele egyszer négyszemközt. Dolgozunk mindketten úgyhogy csak késő délután tudom elcsípni. Ő egy kedves, szerény lány. Mindketten 24 évesek vagyunk.
Szeretném jobban megismerni, de most nagyon elgondolkoztam.. Facebookon ismerősöm és tegnap írtam neki, hogy lenne-e kedve sétálni velem. Ő másnap írt, hogy nem volt nála telefon aznap. Ma megint elment sétálni, és azt gondoltam, hogy talán szólni fog, hogy mennék-e vele sétálni. Nem írt semmit. Telefon nála volt és zenét hallgatott. Nem szeretnék nyomulni rá és nem is szokásom. Tanácstalan vagyok, hogy most mi lenne a legjobb lépés a randira hívás előtt. Mindenképpen szeretném jobban megismerni mielőtt elhívnám randira. Ő rá valahogy máshogy tekintek mint a volt barátnőmre. Többet érzek iránta már most és nagyon szeretném megismerni. Rólam: sportolok, kondizok, dolgos fiú vagyok. Anyagi háttérrel nincs gond. Én egy olyan srácc vagyok aki szívesen beszélget. Barátságos vagyok. Nem nézek le senkit és nincsenek előítéleteim. Humoros vagyok, szeretem a természetet. Barátaim vannak csak sajnos ők inkább inni szeretnek mintsem elmenni valahova túrázni vagy csak elütni az időt. Én nem iszok, nem dohányozok és szerintem a lány sem. Ezért is szeretnék egy társat magam mellé, mert így egyedül túrázni sem jó menni. Remélem tudtok tanácsot adni. Nagy segítség lenne :)
24F
nyomulj rá, mert ha te nem teszed, akkor szépen végignézed, hogy egy nyomulós pasi elviszi az orrod elől.
A legrosszabb ami történhet, hogy elküld a fenébe. De ettől nem fog változni az életed semmit.
1/2 Meg próbálom, de félek pont e miatt rontom el az esélyem nála.
2/2 Azért kértem tanácsot, mert nem tudom mi lenne a legjobb lépés most. Nem fogom ennyibe hagyni természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!