Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok. Mivel lehet valakihez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Mivel lehet valakihez odamenni ismerkedni, ha valahol épp úgy adódik? És hol van az a hely, ahol épp úgy adódhat, és nem zavaró?

Figyelt kérdés

Az előregyártott szellemességek nem az én világom, és gimis éveim alatt anno még annyira se voltam előrelátó (óh, fiatalság bohóság), hogy legalább alkalmi szinten rászokjam a dohányzásra, így ez is kilőve.

Igaziból nem varázszsövegekre vagyok kíváncsi, olyan úgy sincs, inkább csak útmutatóra, példákra, betekintésre a másik oldalról, hogy mi az ami legvégső esetben akár még jól is elsülhet talán, és mi az, ami még akkor se.

Mi az, ami jól esne, vagy legalábbis picit nagyobb valószínűséggel nyerné el a tetszéseteket, és adna lehetőséget egy felszabadultabb folytatáshoz, mint a magyar foci helyzetének részletes tárgyalása (na ja, főleg fiú ismerőseim vannak...)

2010. júl. 31. 20:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy ?
2010. júl. 31. 21:07
 2/9 A kérdező kommentje:
23, és kb. ez a korosztály is érdekelne.
2010. júl. 31. 21:11
 3/9 anonim ***** válasza:
ha osszefuggoen tudsz beszelni teljesen osszefuggestelen dolgokrol is, viszel bele egy kis poent, csipetnyi erotikat, es mondjuk hagyod, h az erzelmek iranyitsak a mondandod es nem az h mindenkepp mondj valamit, akkor jonni fog magatol. meg ha vannak lany ismeroseid, rajtuk gyakorolhatsz vegso soron. utana mehet elesben is
2010. júl. 31. 21:19
 4/9 A kérdező kommentje:

Az nem biztos hogy menne kapásból, de tök összefüggéstelenül beszélni akár összefüggő dologról is, azt már jobban el tudom képzelni magamról adott szituációban - persze a poén értéke így is meglenne a dolognak, már aki vevő a műfajra..

Nem, a hablatyolásban nem igazán vagyok jó, de ha már egyszer eljutunk oda, hogy valamilyen szinten értelmes módon beszélünk valamiről, akkor már valamit csak kitalálok (más nem, fanyar mosoly keretében megjegyzem, hogy ez lenne az a pont, amikor virítanom kéne valamit, mire ő válaszol, hogy ja, és máris remekül el tudunk beszélni a helyzet fonákságán;)

A probléma tehát inkább az lenne, hogy odáig hogy jussunk el, mikor már valami épkézláb kommunikáció folyik köztünk.

2010. júl. 31. 21:33
 5/9 anonim ***** válasza:

Bár nem lány vagyok de azért remélem tudok segíteni. :)Ismerkedni szinte bárhol lehet. Persze csak mértékkel. Ha például a buszon látsz egy lányt aki tetszik legegyszerűbb, ha először szemezel vele. Ha belemegy a játékba egy kis mosolyt is belevihetsz. ;) Majd mikor leszáll odamész hozzá és megmondod neki hogy ne vegye tolakodásnak, de figyelted a buszon és nagyon szimpatikusnak találod ezért szeretnéd megismerni...persze csak ha ő is benne lenne a dologban. :) Nem kell kitalálni semmilyen sablonszöveget mert annak általában nem lesz folytatása. Gondolok itt most a "meg tudnád mondani mennyi az idő?" vagy a "merre van ez meg az?". Ezeket felejtsd el.

18/F

2010. júl. 31. 21:41
 6/9 A kérdező kommentje:

hozzám is közelebb áll a dolgok minél egyenesebb megközelítése (két pont között a legrövidebb út..), ez a szia, szimpi vagy volna kedved beszélgetni dolog nekem is felötlött már, mint a legegyszerűbb, tehát minden bizonnyal egyben legcélravezetőbb módszer.

Annyi a gondom vele, hogy ez így a semmiből picit tán túl egyenes, meglepő, mondhatni ijesztő, ha nem volt előtte puhatolózás, valami felvezetés, (jelen példában szemezés a buszon, szóval, hogy ne váratlanul toppanjon elé egy nagyobb darab ember, hogy szia, szeretnél beszélgetni?).

Viszont ha nem volt erre lehetőség előtte, és mondjuk nem tudom magamra felhívni a figyelmét még odamenés előtt, akkor mi van? Körbe azért csak nem táncolhatom, ahhoz túl mackós a mozgásom.

Amin gondolkodtam, hogy valami trivialitással megyek oda (akár az idő, bármi), majd ha már egyszer ott vagyok, akkor már lehet, hogy amúgy igaziból csak arra lettem volna kíváncsi, hogy..)

Másik ötlet, hogy valami teljesen egyértelmű fedősztorival, amiről neki is egyértelmű, hogy mit akarok, nekem is egyértelmű, hogy neki az, és neki is egyértelmű, hogy nekem is egyértelmű, hogy neki egyértelmű, meg kb. a szemközti nénikének is minden egyértelmű, abban van egy kis kedves cinkosság, csak azt akkor jól kell csinálni, és a helyzethez igazítani, ami megint nem könnyű.

A másik problémám a hely lenne. AZ utcán ugye az emberek tartanak A-ból B pontba, és nem feltétlen akarnak lecövekelni C pontban, hogy valami ismeretlen fiúgyermekkel beszélgessenek. Tömegközlekedés, csomó ember összezárva egy légtérbe, kevés alkalmatlanabb helyet tudnék elképzelni. Olyan helyek, ahol épp nem valahova tartanak, pl. beülősök, stb., ott általában társaságban vannak, az se jó.

2010. júl. 31. 22:03
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha kétségeid vannak az egyenes módszerrel kapcsolatban akkor ez majd eloszlatja. ;) --->

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__86498..

2010. júl. 31. 22:17
 8/9 anonim ***** válasza:
kérdező volt már barátnőd?
2010. aug. 1. 04:54
 9/9 A kérdező kommentje:

akadt, de őt közös tábor keretében ismertem meg, ahol úgy adva volt, hogyan indul be a kommunikáció, utána meg már valahogy csak kialakult a dolog.

Problémám, hogy mostani közegemben max mutatóba akad női lény, ezért a szokásos ismeretségi kör által kényelmesen összeismerkedünk mód nem működik, mert nincs kivel.

2010. aug. 1. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!