Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor a határozottság elijeszti a férfiakat vagy inkább plusz pont?
Arra gondolok, hogy tudom, hogy mit szeretnék, vagyis komoly kapcsolatot, későbbiekben összeköltözést, majd pár év múlva családot. Ha ezt így elmondom az első pár randi alkalmával, az általában elijeszti a fèrfiakat vagy inkább tetszhet nekik, hogy tudatos vagyok? Ezzel ki szeretném zárni azokat a férfiakat, akik esetleg csak kalandot keresnek vagy nem szeretnének elköteleződni és családot alapítani mondjuk úgy 5 éven belül.
23/N
Van, akit igen és van, akit nem.
Amiről viszont te beszélsz, az nem határozottság. Ezek célok, vágyak. Ezt gyakorlatilag minden 2. ember elmondja ismerkedéskor. Ettől még senki sem lesz határozott.
Az a baj hogy sok hülye attól függetlenül bele fog menni a kapcsolatba, akkor is ha neki nincs semmi ilyen terve az életben,csak mert addig is lesz neki kéznél egy pin@, aztán vagy rád un és otthagy majd vagy annyira megszeret hogy ő is akar majd gyereket, lakást stb.
Sose tudhatod milyen lesz az illető a későbbiekben.
Lehet apa lesz és egyben a férjed aki eleinte élvezi ezt az egészet aztán egyszercsak bekattan hogy neki ez nem fekszik aztán lelep otthagy egyedül a gyerekkel.
Nálam komoly előnyt jelentene - sajnos olyan csajok találnak meg, akiknek a tervei a ruha majd utazás majd kocsivásárlásban merülnek ki (amit persze én fizetek, amíg járunk, aztán ha lemerül a keret, majd találnak mást...)
29/F
Akikkel eddig én találkoztam akartak gyereket, eljegyzest házasságot de mégse úgy állt a dolgokhoz egyik se.
Volt amelyik lusta volt elmenni dolgozni.
Volt aki nem vicc, de egy rántottát is elb@szott illetve full idegbajosan csinálta meg nekem mer arra is lusta volt. D
Kérdem én, az ilyen "nők" hogy akarnak családot alapítani, illetve lakást vásárolni? Hát nem vagyok én bank baszki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!