Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan tudhatom valakiről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom valakiről hogy aszexuális? Nagyon fontos!

Figyelt kérdés

Google a barátom, de én elsősorban konkrétumokra vagyok kiváncsi. Tapasztalatok, storyk stb.

Egy fiú aszexualis vonzónak tart lányokat? Kezdeményez csókot? Hogyan viselkedik vagy mi az abszolút árulkodó jel erre nézve? Főleg olyanok válaszát várom aki vagy az vagy pedig volt ilyen személlyel dolga, köszi!

2020. jún. 9. 22:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%

A baráti társaságunk egyik férfi (35 éves) tagjáról gyanítjuk, hogy esetleg aszexuális lehet. Randizott az egyik lánnyal a társaságból, vele beszélgettem. Azt mondta, hogy jópárszor találkoztak, jól érezték magukat együtt, de egy tétova kézfogásnál nem jutottak tovább, csók sem volt. Komoly barátnője nem volt még, mindig olyanokat választott eddig, akik távolabb élnek tőle, tehát nem egy városban. Olyan, mintha nem akarna közel kerülni senkihez, nem akarna kötődni.

De ezek feltételezések, nem biztos, hogy ő az.

2020. jún. 9. 22:57
 2/15 anonim ***** válasza:
39%
Szioo, én lány vagyok és aszexuális. Viszont heteroromantikus, azaz szerelmes tudok lenni. Szoval nálam nem volt olyan feltűnő mert volt barátom meg tetszenek a fiúk, inkább onnan veszik észre hogy ha esetleg szex kerül szóba, vagy nem szólalok meg, vagy látszik rajtam hogy undorodom tőle. De főleg a párom látja ugye. De azért férfiaknak szerintem "rosszabb" az aszexualitás mert én a páromnak hagyom, mert szeretem, de férfinal ugye neccesebb. Szerintem ez nem jelenti azt hogy ő aszex, lehet hogy csak szimplán visszahúzódó. Én is randiztam olyan sráccal aki amúgy nagy csajozós meg extrovertalt volt, de velem nem mert kezdeményezni.
2020. jún. 10. 09:36
 3/15 anonim ***** válasza:
61%
Csak magamról tudok beszélni, én nő vagyok és aszexuális. Onnan lehet észrevenni rajtam, hogy nem volt még senkim (30 vagyok), nem is keresek semmilyen módon társat, nem vagyok tinderen, nem járok bulikba, ha szóba kerül a szex mondjuk valami haveri beszélgetésnél, olyan képet vágok, mint aki mindjárt hány. Én tudok szexuálisan vonzónak látni férfiakat is és nőket is, akár az utcán látva, akár a neten nézve, csak konkrétan lefeküdni nem volna kedvem velük, az már nem izgatna fel szexuálisan. Akibe szerelmes vagyok, azzal szívesen csinálnék "szexhez hasonló" dolgokat igazából. Pasival nehéz lenne, mert vaginizmusom is van, szóval még az se lenne opció, mint a 2-esnek, hogy "hagyom". A csókolózás vonzana, de inkább az ilyesmitől is távol tartom magam, mert úgyis az lenne a vége, hogy legyen már párkapcsolat, meg szex...
2020. jún. 10. 11:54
 4/15 A kérdező kommentje:

értem... nos, akivel én ismerkedem srác, neki volt egy öt éves kapcsolata, utána megismert engem, randiztunk, de nem akartam tőle semmit. utána nem volt évekig senkije, csak bulizott, elvileg csajozott és "élt" meg ő is extrovertált. mondta, hogy miután oda volt értem, de nem akartam tőle semmit, utána egy lánnyal sem volt rendes, aztán pár év múlva megint egymásba akadtunk, amikor már akartam és ott aludtam nála kétszer, de nem közeledett először, csak másodszorra: simogatott, megcsókolt, egymáshoz bújtunk az ágyban(!!!) igaz, hogy leállítottam (féltem, hogy csak azt akarja) de mégis fura, hogy nem volt valahogy olyan rámenős mint mások... a szexet soha nem hozza szóba beszélgetés szintjén, ezek alapján merült fel bennem a gyanú, de javítsatok ki, ha tévedek. én azt gondoltam, hogy egy nem aszexuális férfi sokkal többször bepróbálkozik persze értem, h gyakran visszautasító voltam, de mégis...

amúgy köszi a válaszokat és jöhetnek még!

2020. jún. 10. 12:53
 5/15 A kérdező kommentje:
*az egy lánnyal sem volt rendes, arra értendő, hogy viselkedésileg.. szóval gondolom kiábrándult miattam és átment s..ggfejbe
2020. jún. 10. 12:55
 6/15 anonim ***** válasza:
81%
Ennek semmi köze nincs az aszexualitáshoz, ami nála van. Fiatalok vagytok, ugye? Nem kell neki elhinni mindent. :) Valószínűleg meg akar dugni és az előadás része ez is, amiket mondott.
2020. jún. 10. 13:05
 7/15 anonim ***** válasza:
73%
Jó ég, miért lenne aszexuális attól, hogy nem d*gta beléd az első adandó alkalommal? Szerintem az a normális, ahogy ő viselkedik. Nem akar / szeret ajtóstul rontani a házba.
2020. jún. 10. 13:10
 8/15 A kérdező kommentje:
de nem első adandó alkalommal kell nyilván, de évek óta ismerjük egymást.... csak volt pár év kihagyás mindig és nem jöttünk össze, de akkor amikor randiztunk (először sokáig) másodszor párszor, egyszer sem volt semmi, ha úgy vesszük több év telt el ahhoz h végre megcsókoljon, még akkor is ha közben pár évig nem tartottuk a kapcsolatot. míg más fiúk már vagy első randin vagy másodikon megcsókoltak
2020. jún. 10. 13:26
 9/15 A kérdező kommentje:
6. ezt fejtsd már ki légyszíves... mégis melyik lenne az előadás része? ahhoz túl régóta akar engem, hogy csak megdugni akarjon btw
2020. jún. 10. 13:29
 10/15 anonim ***** válasza:
39%

(3 és 7 vagyok)

"ahhoz túl régóta akar engem, hogy csak megdugni akarjon" -> szerintem épp emiatt nem mászott rád túl hamar. Most oké, hogy régebbről más ismertétek egymást, de ez a mostani helyzetben akkor is egy második randi. Ráadásul ha te voltál vele gyakran visszautasító, akkor ő azt gondolja, hogy nálad ez csak úgy fog összejönni, ha lassan közelít. Az meg tuti biztos, hogy nem aszexuális a srác, akkor nem kezdene így ki veled. :)

2020. jún. 10. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!