Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejelölt egy ápoló, szerintetek tetszhetek neki?
Hétvégén kórházba kerültem, sajnos nagyon rossz passzban..
Ez az ápoló "úgy viselkedett velem,ahogy szokás",de ma bejelölt
Szerintetek akarhat valamit vagy csak szimpatikus lehettem neki?
(Lány vagyok)
Kicsit több infó kéne. Szerencsére még vannak ápolók akik kedvesek a betegekhez ezt nem feltétlen lehet jelnek venni.
Az hogy bejelölt furcsa, mert szokatlan dolog hogy egy pacienst bejelölnek (nekem talán kissé fura is:D).
Nem lehetetlen. Ha neked tetszik jelöld vissza aztan majd meglátod mi lesz.
Azt írod,hogy hétvégén kóürházbe kerültél...ma bejelölöt..tehát már otthon vagy, gondolom. Csak hétvégén találkoztatok amikor rossz passzban Te kórházba kerültél.
Én bizalmatlan vagyok, azonnal megfordulna A fejemben,hogy ez az ápoló visszaélne azzal,hogy Te rossz állapotban kórházban voltál, esetleg egy olyan betegséggel ami labilis lelkiállapotra utal.
Bocs", ha nem így van!
Lehet,hogy tényleg annyira szimpatikus voltál Neki, és szimpla ismerkedési szándék áll a háttérbe.
Azt nem hiszem,hogy a lelkiismeret vezérli és segíteni szeretne.
Tudja egyáltalán,hogy független vagy-e, vagy Te tudod,hogy Ő az?
Nekem furcsa ez az egész. Más lenne ha többször találkoznátok, hosszabb ideig lennél kórházban (de ne legyél!!!), és jobban megismernétek egymást...de így...Hát Te tudod, né óvatos lennék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!