Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Velem van a hiba?
Heti 1-2nap?
Az pont elég arra h rá gyere ,hogy nem ő a te embered.
Mivel foglalkozik?
Kezdő még a szakmájában?
Bármit is csinál aki ennyire munkamániás nekem fix h nem kéne.
Ellenben ha most jött ki az egyetemről lehet minnél gyorsabban fel akar zárkózni a munkahelyén..és azért gürizik tanul ennyit.
Mindenképp ülj le vele megbeszélni a dolgot és ha ő ezt hosszú távon így gondolja akkor lehet ideje lesz véget vetni a kapcsolatnak.
Könyörögnöd kell,ne könyörögj senkinek,főleg szexért ne,tömegével lesztek heti két napos ürítők.. Ő neki is pont elég mikor ürítene ott legyél,amúgy leszar,és ne pattogj szerinte mert türelmetlen vagy,ki kell tenni mint macskát egészségügyi sétára. Nem önző vagy hanem naiv..
70F
Nem értem, miért van lepontozva a kettes válaszoló. Szívemből szólt, tökéletesen igaza van.
Kérdező, tedd a szívedre a kezed. El tudod képzelni, hogy ebből valaha is komoly párkapcsolat lehet? Ne legyen igazam, de ebből a néhány mondatból pontosan látom, hogy ez esélytelen. Csak kihasználja a helyzetet, hogy tálcán kínálod magad neki, de mint barátnő nem érdekled, különben levakarhatatlan lenne (jó értelemben). Most éppen konkrétan megalázod magad, hagyd abba.
25/F
Téged ő egy használati tárgyként kezel,időtöltés,mikor neki jó,amúgy ne zavard,maradj csendben,a te lelked bármid magasról le van szarva,sejtem hogy szexnél is az a lényeg hogy ő élvezzen általad a te élvezeted másodlagos,jobban jársz ha ebből kifarolsz mert magadnak ártasz ha egy ilyen emberrel maradsz.
70F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!