Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szeretitek a szákállas férfiakat? Ha igen miért? Ha nem miért?
Utóbbi években divattá vált...habár van akinek nem áll jól.
Van akinek csupán azért előnyös mert nélküle kis ovis arca lenne :)
Nekem mindegy, amennyiben tényleg ápolt és illik a viselőjéhez. Tehát számomra semleges. A kizáró ok számomra a körszakáll vagy a bajusz.
Nálam a leginkább nyerő a sima borostás arc.
A borosta tetszik, és az a kicsi, rövid szakáll, ami csak az állon van (mi annak a neve?).
A favágó, Kossuth, mikulás nem, nekem furcsa, hogy nem arc van ott, hanem egy szőrmók. Meg van egy olyan érzésem is, hogy mosakodáskor a víz nem éri el az illető arcbőrét, tehát nem tiszta. Ez valószínűleg butaság, különben alig hordana valaki szakállat, de nem tehetek róla, az érzéstől nem tudok szabadulni.
5-ös.
Azt kecske szakállnak hívják.
Egyébként szakáll olajat, különféle balzsamokat használunk a szakáll, és a szakáll alatti bőr ápolásához.
Ill. Vannak különféle fertőtlenítő szerek erre a célra, tehát tiszta az a bőr az a szakáll alatt. :)
Igen, számomra nagyon vonzóak a szakállas férfiak, mert erősen férfias megjelenést ad a viselőjének.
Szerintem tudattalanul azt feltételezzük, hogy aki szakállas/szőrös annak magas a tesztoszteronszintje, tehát jó génjei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!