Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiatalabb (20-30 éves)nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalabb (20-30 éves)nők, összejönnétek elvált férfivel? Baj,ha túl óvatosan kezeli a kapcsolatunkat? Mi a véleményetek a történtekről? 19L

Figyelt kérdés

20 éves leszek, a srác pedig 28 most,akivel összejöttem.

A rokonaim kárognak, mert elvált. Vallásos családból származik, ott ismerte meg az első barátnőjét, akivel 7 évig voltak együtt, ebből 2,5 évig házasok voltak, tavaly adták be a válópert,a lány kint maradt Angliában, a srác hazaköltözött.

Velem 1 hónapja kezdett el találkozgatni, már akkor rengeteget beszéltünk. Említette, hogy volt a válás óta egy rövid kapcsolata, de annak véget vetett, mivel nem jöttek ki jól azzal a lánnyal. El tudja velem képzelni a jövőjét, tökéletes vagyok neki, és én is nagyon elkezdtem ragaszkodni hozzá, annyira egy értékrendünk van,bármit meg tudunk beszélni. Mesélt róla, hogy vannak benne sebek, és hogy örül neki, ha megértem őt, nem siettetem, stb. Elfogadtam a múltját, sosem fogom ezért hibáztatni, hogy hoztak egy rossz döntést annak idején( már abból a szempontból, hogy a lány 5 évvel fiatalabb volt tőle és még maga sem tudta,mit /kit akar, aztán hirtelen dobta a barátomat).

Mindenki azon kattog itthon, hogy miért nem olyannal jöttem össze, aki még nem volt ilyen helyzetben, +én még fiatal vagyok, stb. Elegem van, hogy ezt kell hallgatnom. Úgymond ő sem tehet róla, hogy elvált, meg nem ez határozza meg, hogy mennyire értékes valaki, mivel ugyanúgy nekem is van múltam, csak nyilván nem ilyen kaliberű dolgok értek.

Azt is megértem, hogy a barátomnak mindig meglesz ez egy gyenge pontként az életében, mert mindkettőjüknek az első nagy szerelem volt az a kapcsolat, de vége lett,kár rajta örlődni. Nehéz belátni, hogy talán annyira sosem fog engem szeretni, mint őt anno. Ti ezeket hogy kezelitek? (aki nem volt házas ,de első, hosszú kapcsolata volt valakivel, ragaszkodik még ahhoz az emberhez valamennyire,szóval kb.ugyanannyira nehéz szituáció a következő embernek ezt elfogadnia, hogy talán csak pótlék lesz...)

Köszi mindenkinek a véleményt, tanácsot!

2020. jún. 5. 13:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
84%
#9 Igen, tiniként az első párom is olyan ember volt akivel le tudtam volna élni az életemet és ez is volt a cél. Mindegyik kapcsolatomba csak hosszabb ismerkedés után mentem bele amikor már az érzelmi rész is a maxon volt és ismertem annyira, hogy tudtam, egy hullámhosszon vagyunk. Ki a franc megy bele egy olyan kapcsolatba ahol azt se tudja akar-e hosszú távon a másikkal együtt lenni? Ki fektet energiát egy olyan kapcsolatba ahol nem is érzi, hogy x év múlva is mellette akar lenni?
2020. jún. 5. 14:24
 12/28 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
14%

Na, és mégsem miért nem vele élsz? Hopp, hopp :D

Az hogy egy hullám-hosszon vagytok, nem azt jelenti...áh...vaknak magyarázni hogy mi a narancs.

2020. jún. 5. 14:29
 13/28 anonim ***** válasza:

Bele, ha o is elfogadja hogy en még hosszú évekig nem akarok hazasodni.

19/L

2020. jún. 5. 14:35
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
Én soha, nálam az kizáró ok, ha valaki még nincs 30 és már elvált. Igen, mindenki hibázhat, de nem ekkorát. Nekem a házasság fontos, egy életre tervezem, és azt is szerettem volna mindig, hogy a másiknak is különleges legyen, nem pedig az n+1-ik ceremóniája legyen az életben.
2020. jún. 5. 14:38
 15/28 anonim ***** válasza:
Az elvált férfi nekem nem gond. Persze csak abban az esetben, ha nincs gyerek.
2020. jún. 5. 15:16
 16/28 anonim ***** válasza:
0%

Sosem kellett volna elvált.

Nekem szükségem volt rá hogy én legyek élete nagy szerelme, hogy én legyek az a nő, akit feleségül vesz.

Eszem ágában sem lett volna olyannak örök szerelmet esküdni, aki ezt már megtette másnak.

2020. jún. 5. 15:16
 17/28 anonim ***** válasza:
0%

Nem tehet róla, hogy elvált. Már hogyne tehetne.

Ha téged nem zavar, hogy egyszer már elköteleződött, és te ebben az esetben csak a második vagy, akkor hajrá.

Engem zavarna egy ex feleség, ezért nincs is.

2020. jún. 5. 15:53
 18/28 anonim ***** válasza:
Jó tudni, hogy itt mindenki csak egyszer köteleződött el, előtte minden kapcsolatában úgy volt vele, hogy jajj majd pár éven belül szakítunk... :D Istenem. Nem is tudom hogy melyik a rosszabb, ha csak hazugság meg képmutatás ez a "nekem csak egy örök hűség fogadalmam volt", vagy az ha alibi kapcsolatokban éldegéltek nulla elköteleződéssel hogy legyen valaki amíg megjön a házastárs jelölt.
2020. jún. 5. 16:31
 19/28 anonim ***** válasza:

20as éveim elején még nem akartam volna összejönni egy elvált férfival. Ma már ez nem lenne probléma.

31N

2020. jún. 5. 17:58
 20/28 anonim ***** válasza:

Szerintem nem olyan gáz, főleg hogy gyerek sincs.

Szerintem cseppet sem másabb feeling, mint összejönni egy olyan pasival, akinek volt ilyen 5+ éves kapcsolata már. Sőt, számomra az még rosszabb, mert akkor valószínűleg vagy félt az elköteleződéstől, már ami a házasságot illeti, és akkor velem is ez lesz, vagy pedig nem is szerette a csajt annyira, hogy elvegye feleségül, na az ilyen sem egy erkölcsi nagyhatalom.

2020. jún. 5. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!