Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha először találkozok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha először találkozok a lánnyal, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Huszonévesek vagyunk, 1 hete ismerkedtünk meg interneten.

Már szíveket is küldözgetünk egymásnak... Legalábbis kép alapján nekem nagyon tetszik a lány és én is neki. Holnap után viszont találkozunk (elég messze lakik tőlem sajnos)...

Ha találkozunk, akkor mit kéne csinálnom? Megöleljem? vagy még korai lenne?

Köszönöm!

2020. jún. 4. 16:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként mondom, hogy első randira ne vigyél virágot, eleve nem is tudhatod, hogyan fog elsülni a randi, és ha netán nem jól alakul, akkor utána mindkettőtöknek kellemetlen lesz, hogy már virág is volt. Ölelgetni ne feltétlenül ölelgesd, viszont puszit esetleg adhatsz, az szerintem belefér. A lényeg az, hogy ne görcsölj rá a dologra, és ne is támadd le őt, ne legyél "túl sok". De nagyjából szerintem úgyis érezni fogod, hogy meddig lehet elmenni. Sok sikert, ügyes legyél.
2020. jún. 4. 22:03
 12/18 anonim ***** válasza:

Kellemetlen??? Egy szál virág. Ez nem mérföldkő. Mi lehet ebben kellemetlen? Ha nem jól alakul, ő akkor is udvarias volt.

Én továbbra is azt mondom, hogy vigyél. A nők imádják, ha az igényeiket lesed és figyelmes vagy.

2020. jún. 5. 00:57
 13/18 anonim ***** válasza:
#12: És ha a lánynak vissza kell utasítania a srácot, miután az elején már átvette tőle a virágot? Vagy mi van, ha élőben a lány is tök más, mint amilyennek a srác gondolta, és a srác számára csalódás lesz? Egy kényszeredett vigyor kíséretében adja majd át a virágot? Szerinted ez nem kellemetlen mindkettőjüknek? Első randira én soha nem vittem semmilyen virágot, legfeljebb másvalami apróságot. Szerintem ettől nem lesz udvariasabb senki, és még "bevágódni" sem könnyebb, ha nincsen meg az alapvető vonzalom a másik fél részéről. Lehetsz te akármilyen udvarias, attól még nem leszel vonzóbb, ha mondjuk a másik eleve nem érez irántad semmit.
2020. jún. 5. 08:25
 14/18 A kérdező kommentje:
Szerintem sem kéne virág se semmi...
2020. jún. 5. 09:03
 15/18 anonim ***** válasza:

Te tudod, nyilván nem kötelező, én továbbra is azt mondom, hogy ez figyelmesség.

Ha a lány nem olyan akkor sem hiszem, hogy fejvesztve elszalad a kérdező. Egy normális, intelligens srácnak tűnik, ez pedig okos embereknél nem kellemetlen.

Szerintem kávéra vagy üdítőre is meg fogja hívni, azt is el fogja fogadni, akkor is ha nem tetszik.

De mondom, ez az én véleményem, utoljára 2,5 éve randiztam, azóta családom van, szóval ez nem teljesen aktuális meglátás.

2020. jún. 5. 10:30
 16/18 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm, viszont inkább valami finom csokit viszek neki először.
2020. jún. 5. 10:34
 17/18 anonim ***** válasza:

Régebbi kérdés, de belinkelem, aztán dönts belátásod szerint:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

2020. jún. 5. 11:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Az ajándék manapság úgy tűnik mintha needy lennél vagy meg akarnád vásárolni a csajt, szóval én nem ajánlanám.
2020. jún. 5. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!