Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha először találkozok a lánnyal, mit csináljak?
Huszonévesek vagyunk, 1 hete ismerkedtünk meg interneten.
Már szíveket is küldözgetünk egymásnak... Legalábbis kép alapján nekem nagyon tetszik a lány és én is neki. Holnap után viszont találkozunk (elég messze lakik tőlem sajnos)...
Ha találkozunk, akkor mit kéne csinálnom? Megöleljem? vagy még korai lenne?
Köszönöm!
Kellemetlen??? Egy szál virág. Ez nem mérföldkő. Mi lehet ebben kellemetlen? Ha nem jól alakul, ő akkor is udvarias volt.
Én továbbra is azt mondom, hogy vigyél. A nők imádják, ha az igényeiket lesed és figyelmes vagy.
Te tudod, nyilván nem kötelező, én továbbra is azt mondom, hogy ez figyelmesség.
Ha a lány nem olyan akkor sem hiszem, hogy fejvesztve elszalad a kérdező. Egy normális, intelligens srácnak tűnik, ez pedig okos embereknél nem kellemetlen.
Szerintem kávéra vagy üdítőre is meg fogja hívni, azt is el fogja fogadni, akkor is ha nem tetszik.
De mondom, ez az én véleményem, utoljára 2,5 éve randiztam, azóta családom van, szóval ez nem teljesen aktuális meglátás.
Régebbi kérdés, de belinkelem, aztán dönts belátásod szerint:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!