Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, hany pasival randiztatok az elmult egy evben? Ebbol hany esetben lett szex? Es hany esetben tobb havi kapcsolat?
Randizni 6 sráccal, de ebből csak 2 tetszett végül igazán, és velük lett is több, de mindkettő csak 2 hónapig tartott. Bár tény, hogy nem is illettünk össze igazán, szóval végül is ez nem meglepő.
Az egyiküket még egyetemről ismertem, a másikat Tinderről.
3 férfivel randiztam, és ebből 2 alkalommal lett kapcsolat.
Az egyik 3 hónapos, a másik fél éves, vagyis 2 partnerrel volt szex.
0.
Nem használok semmilyen társkeresőt, fb-on a nevemen kívül nem látható semmi, instán és társain egyáltalán nem vagyok, élőben pedig már rég nem ismerek meg új embereket, ugyanazokban a körökben mozgok. Ami még lényeges: ronda is vagyok.
0/0
Szociális életem nulla.
Ronda vagyok.
0, 0, 0
Jól nézek ki, jófej is vagyok, csak emberi kapcsolataim nincsenek és nem is tettem semmit azért, hogy legyenek.
9# vagyok:
Az egyiket Tinderrol ismertem meg, a masikat eloben, a harmadikat errol az oldalrol
:D
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!