Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak és nők, hogy megy a Tinder? Mik az eredmények?
25/F vagyok két hete regisztrálva és érdekel mások tapasztalata. Nekem eddig a következő:
Kb 25 likeombol lesz 1 match
10 lánynak írtam a többség nem is válaszolt, eltűnt, vagy kihűlt hamar a beszélgetés, egyikük elküldte a fb-jat de aztán törölte magát én meg elvesztettem a linket.
Nem vártam sokat de azt is alulmúlta az app.
Külsőre jó átlag/kicsit afeletti vagyok, igényes profillal, de élőben 500x sikeresebb vagyok ennél. Nem is nagyon van már ehhez kedvem, ez a személytelen chatelgetes idegenekkel nekem nagyon nem fekszik.
Ti hogy álltok?
Üdv
A korosztalyomban a legtobb pasi profi keppel nyomul es csak a 20-30as csajok erdeklik oket.
En meg hiaba allitok be korlatot a korombeliekkel nem tudok ismerkedni. A legtobb talalat tolem 10-20 evvel fiatalabb sracoktol jon akik csal ak az eletkorukkal.
Két éve ott találtam meg a barátomat, azóta is együtt vagyunk, együtt is élünk.
(N/24, F/27.)
10-es, okos, őszinte, normális csaj vagy.
És valószínűleg szűrni is tudtál, hogy nem egy idiótát fogtál ki. Gratulálok:)
Egész jóképű srácként (de mégsem top 1-5%, inkább 10-15) ha újra felmegyek Tinderre, mindig van egy hét alatt 50-100 matchem, helyes csajoktól is bőven.
A lányok nagy része amúgy kapcsolatot akar Tinderen és helyes + intelligens + kicsit tökös, magabiztosként egész jó esélyeim vannak. Legutóbb 5 lánnyal kellett találkoznom Tinderről (és olyan 15-tel beszélgetni kezdeni), mire lett barátnőm. Legalább tudok olyan helyes csajt találni, mint amilyen helyes én vagyok férfiben és ezért hálát adok.
16-os!
Bemásolom neked a 10-es válaszának az első mondatát, jó?
"Átlagosnak mondható, szemüveges lányként egy hét alatt találtam párt magamnak. "
Ez egy férfi szerinted???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!